CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cinc noticies al voltant de la crisi

Dimecres, 25 febrer, 2009

Des que l'Ateneu Confederal de CGT va començar a enviar els "Materials sobre / contra la crisi", són varis els col·laboradors i lectors habituals dels mateixos, que des de la seva aportació i esforç personal estan "indagant" i escodrinyant l'oceà de notícies de tot tipus relacionades amb les causes, conseqüències i respostes de la crisi.

Entre ells ens arriba el missatge d'un bloguero "anticapitalista" que ens proposa una lectura de 5 notícies recents, totes elles publicades en el seu blog, i que posen en el centre de la diana a qui ostenten l'èticament dubtós títol de "rics", i que al mateix temps que volen seguir sent-lo a costa de tots els altres...., cal començar a assenyalar com els responsables de carn i os del caòtic estat de coses actual.

Us deixo amb la seva aportació.

Antonio Carretero, Secretaria d'Acció Social Comitè Confederal CGT


Hola amics: Aquestes 5 notícies tenen una cosa en comú.... I és que, com planteja el sindicat CGT, és necessari exigir el cessament fulminant de tots els executius del Banc Central Europeu, del Governador del Banc d'Espanya i dels representants patronals.... I, ja posats, també exigir i lluitar per acabar d'una vegada amb aquest sistema "xoriço", explotador, assassí... i que, damunt, ho és rient o pretenent riure's de tots i totes nosaltres. Ja està bé! Una abraçada... i salutacions anticapitalistes.

Notícies que inclou el document:

- Una altra recepta de la patronal: Els empresaris demanen acomiadaments col·lectius sense control del Govern. Després de reclamar un «parèntesi» en el lliure mercat i el «abaratament» en els ajustaments laborals, la CEOE exigeix ara que els ERO no requereixin permís de l'Administració.

- El blindatge del president de BBVA, Francisco González, puja a 94 milions. Sánchez Galán, president d'Iberdrola, va elevar un 40% la seva retribució.

- El fons de pensions -salari diferit dels treballadors retingut per l'Estat- també servirà per a finançar a la banca.

- Quant costa acomiadar a un empresari?

- La Confederació General del Treball en nom de la justícia social, exigeix el cessament fulminant de tots els executius del Banc Central Europeu, del Governador del Banc d'Espanya i dels representants patronals: CEOE/CEPYME/ANFAC/AEB/AEMT

>>> Adjuntem el document complet en pdf:

Attached documents