CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cinc noticies al voltant de la crisi

Dimecres, 25 febrer, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des que l'Ateneu Confederal de CGT va començar a enviar els "Materials sobre / contra la crisi", són varis els col·laboradors i lectors habituals dels mateixos, que des de la seva aportació i esforç personal estan "indagant" i escodrinyant l'oceà de notícies de tot tipus relacionades amb les causes, conseqüències i respostes de la crisi.

Entre ells ens arriba el missatge d'un bloguero "anticapitalista" que ens proposa una lectura de 5 notícies recents, totes elles publicades en el seu blog, i que posen en el centre de la diana a qui ostenten l'èticament dubtós títol de "rics", i que al mateix temps que volen seguir sent-lo a costa de tots els altres...., cal començar a assenyalar com els responsables de carn i os del caòtic estat de coses actual.

Us deixo amb la seva aportació.

Antonio Carretero, Secretaria d'Acció Social Comitè Confederal CGT


Hola amics: Aquestes 5 notícies tenen una cosa en comú.... I és que, com planteja el sindicat CGT, és necessari exigir el cessament fulminant de tots els executius del Banc Central Europeu, del Governador del Banc d'Espanya i dels representants patronals.... I, ja posats, també exigir i lluitar per acabar d'una vegada amb aquest sistema "xoriço", explotador, assassí... i que, damunt, ho és rient o pretenent riure's de tots i totes nosaltres. Ja està bé! Una abraçada... i salutacions anticapitalistes.

Notícies que inclou el document:

- Una altra recepta de la patronal: Els empresaris demanen acomiadaments col·lectius sense control del Govern. Després de reclamar un «parèntesi» en el lliure mercat i el «abaratament» en els ajustaments laborals, la CEOE exigeix ara que els ERO no requereixin permís de l'Administració.

- El blindatge del president de BBVA, Francisco González, puja a 94 milions. Sánchez Galán, president d'Iberdrola, va elevar un 40% la seva retribució.

- El fons de pensions -salari diferit dels treballadors retingut per l'Estat- també servirà per a finançar a la banca.

- Quant costa acomiadar a un empresari?

- La Confederació General del Treball en nom de la justícia social, exigeix el cessament fulminant de tots els executius del Banc Central Europeu, del Governador del Banc d'Espanya i dels representants patronals: CEOE/CEPYME/ANFAC/AEB/AEMT

>>> Adjuntem el document complet en pdf:

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció