CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Circular de la CGT de Catalunya convocant a la manifestació del 12 de març a Madrid

Diumenge, 20 febrer, 2011

A TOTA LA CGT DE CATALUNYA

El passat divendres 11 de febrer, el Comitè Confederal estatal de la CGT va fixar el 12 de març com a dia de realització d’una gran manifestació a Madrid de la CGT junt amb d’altres organitzacions socials i sindicals amb el lema de capçalera: “Contra el pacto social, movilización y lucha” (més informació: http://www.cgt.org.es/spip.php?article2053). La manifestació començarà a les 12:30 de la Plaça de la Cibeles i, després de diversos mítings i concerts, acabarà a les 17 h. a Pça. Espanya.

Aquesta mobilització és una passa més de la lluita del conjunt de la CGT contra les retallades socials i l’agressió que representa la Reforma de les pensions. La manifestació del 12 de març és, doncs, la continuació de les mobilitzacions promogudes per la CGT de Catalunya a diferents ciutats i vil·les que van culminar en la vaga del dia 27 de gener i en la gran manifestació de Barcelona al vespre del mateix dia.

Des del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya emplacem a les diferents federacions i sindicats de Catalunya a que tingueu present aquesta convocatòria, que la difongueu i animeu als diferents afiliats/des i seccions sindicals a treballar per tal de que sigui un èxit. La Secretaria d’Organització de l’SP (Quim Garreta) facilitarà la coordinació i contacte amb empreses de lloguer d’autobusos.

Salut

Secretariat Permanent CGT de Catalunya

Telèfons de contacte: 692 057 890 // 932 689 663

E-mail de contacte: s-org@cgtcatalunya.cat

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció