CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Circulars de les Secretaries de Jurídica i Acció Sindical de CGT Catalunya per a la vaga general del 29-S

Dimarts, 21 setembre, 2010

Circular de la Secretaria de Jurídica

EL 29-S 2010

Durant els dies previs hem estat i estem treballant totes per aconseguir que la Vaga sigui un èxit rotund. En aquest sentit des del Secretariat Permanent estem preparant també la cobertura del dia de la Vaga.

Des de la Secretaria de Jurídica us informem que estarem a la vostra disposició, com sempre, però sobretot a les hores prèvies del dia 29 de Setembre, i el mateix dia cobrint les incidències que es puguin produir.

Tant en l'àmbit laboral com en el penal estem preparades per donar cobertura tot el territori: Tarragona, Girona, Barcelona i Lleida.

Per això, i davant de qualsevol incidència, us podeu posar en contacte amb aquesta secretària al telèfon de sempre

Telèfon: el 692 05 73 91

Blanca Rivas, Secretaria de Jurídica


Circular de la Secretaria d'Acció Sindical

EL 29-S HA DE SER EL COMENÇAMENT I NOSALTRES TREBALLAREM PERQUÈ TINGUI CONTINUITAT.

A l'últim congrés Confederal celebrat a Màlaga es va acordar, amb ampli consens de tots els Sindicats, la realització de la Vaga General a tot l'estat.

Després de molt temps de debats i un Ple a Saragossa, es va decidir esperar al moment més oportú i en el que hi hagués una mínima garantia perquè la Vaga tingués un seguiment majoritari dels treballadors i treballadores. Per aquests motius es va considerar el 29 de setembre com a data més convenient.

Encara que els ens Confederals mantenen independència entre si, els acords congressuals amb els que ens dotem tots els Sindicats integrats dins de la CGT són de compliment general, ens obliga a totes a dur-los a endavant o com a mínim a No contradir-los.

Com a cares visibles de la CGT, els delegats i les delegades són les que matenen el contacte més directe amb els treballadors i treballadores, per tant, som els primers que hem de representar i defensar el que lliurement hem escollit: els valors, les idees i la forma de funcionar del nostre Sindicat.

El 29 de setembre, dia de la Vaga convocada per CGT, hem de demostrar que a diferència d'altres, per damunt d'interessos partidistes, de favors i amiguismes, nosaltres estem sempre al costat de treballadors i treballadores en tot el que suposi la defensa
dels seus drets, dels nostres drets. Sempre mostrant les nostres diferencies amb la resta de sindicats, defensant el nostre discurs, denunciant la manca d'ètica i el retard de la lluita per part de l' “èlit” sindical que no ha escoltat a les seves bases ni tampoc a la
classe treballadora que demanava mobilització davant les agressions del Govern i la Patronal.

Els i les delegades de CGT exigirem que pel dia 29-S no es donin dies de Conveni, ni vacances, ni boses d'hores i molt menys hores sindicals als delegats i delegades de qualsevol altre Sindicat. Y per descomptat nosaltres haurem de ser els i les primeres en donar exemple.

Hem de defensar la millor eina que tenim els i les treballadores que és la Vaga. Hem d'anar al nostres Sindicat per encartellar els carrers, repartir octavetes i organitzar els dies previs i el mateix dia de la Vaga General.

TOTES TREBALLAREM CONVENCUDES PERQUÈ EL DIA 29-S ES PARALITZI TOT EL PAÍS I PER PREPARAR EL QUE VE DESPRÉS

Juanan Sánchez, Secretaria d’Acció Sindical