CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Col·lapse d’urgències a l’Hospital Pius de Valls i llits buits a Hospitalització

Divendres, 30 desembre, 2016

Col·lapse d'urgències a l'Hospital Pius de Valls i llits buits a Hospitalització

Aquesta matinada només arribar al lloc de treball els sanitaris del torn de matí del servei d’urgències després del relleu s’han trobat que el torn nit els ha deixat sense cap box per a fer visites, 5 ingressos pendents i la cinquena planta d’hospitalització d’aguts tancada.

Aquesta és la forma que les direccions de l’Hospital Pius de Valls volen i donen als treballadors i als usuaris del servei de salut mentres tranquil·les dormen a casa.

I podem dir que aquesta és l’assistència que volen les direccions perquè ens consta que ahir es van reunir i no van creure oportú l’obertura de llits.

Quan la part social es queixa a gerència la primera resposta i automàtica és que “les direccions avaluen constantment les necessitats” i en funció d’aquesta valoració es prenen les mesures que creuen adients.

Estem tot just començant l’epidèmia de grip. Una epidèmia que no apareix com un bolet d’un dia a l’altre sinó que els casos augmenten dia a dia fins a arribar a la taxa que es considera “epidèmia”. Cal pensar que les direccions responsables són coneixedores d’aquesta situació i que malgrat això consideren no oportú obrir els llits d’hospitalització.

És així que els usuaris passaran la nit a les lliteres i dins els boxs mentres que uns metres damunt seu hi ha habitacions i llits buits. Això en els millor dels casos ja que és freqüent estar dies sencers en el servei d’urgències. Servei que no està adequat per passar episodis d’hospitalització.

Des de la Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Pius de Valls denunciem aquesta situació ja que sí que és pot donar més i millor servei mentres hi hagi llits i habitacions tancades. La població té tot el dret de que estigui atesa en condicions òptimes.

Per tot això demanem a la població que faci ús dels fulls de reclamació i que es queixi de la situació que les direccions del PIUS els ofereix.

Salut i rebel·lia!

Secció Sindical CGT Hospital Pius de Valls
Valls, 29 de desembre de 2016