CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l’ADN), i no sucumbir en l’intent”

Dimarts, 17 agost, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

"Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l'ADN), i no sucumbir en l'intent"

"Taller per a treballar la por"

"El Pla d'Acció del Moviment (MAP): Una eina per analitzar l'avenç del vostre moviment"

Tres guies i unitats didàctiques per a tallers, elaborades i/o editades pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l'Assemblea Antimilitarista de Madrid, tremendament útils davant de l'evident evolució repressiva dels estats cap a qualsevol dissidència.


- Us presentem la guia teòrico-pràctica "Com realitzar una Acció Directa Noviolenta i no sucumbir en l'intent", elaborada pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l'Assemblea Antimilitarista de Madrid com a suport als tallers d'Acció Directa Noviolenta (l'ADN) que impartim. A més, també trobareu una unitat didàctica per impartir l'esmentat taller. Esperem que sigui d'utilitat a totes les persones i grups que volen que la noviolència i l'ADN formi part de la seva acció transformadora.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4605

Descarrega't la Guia a:
http://antimilitaristas.org/IMG/pdf/Guia_ADN.pdf

- Taller per a treballar la por

"No és més valent qui no té por, sinó qui sap conquerir-lo" (Nelson Mandela)

Possiblement tots sapiguem el que és la por per pròpia experiència. Es pot sentir por a què et puguin capturar, a la violència de la policia, a una detenció... El por pot ser al desconegut o al conegut. Sol entremesclar-se i el primer genera molta incertesa que al seu torn genera més sofriment. En general com més clara sigui l'amenaça millor se li pot fer front.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4593

- "El Pla d'Acció del Moviment (MAP) : una eina per analitzar l'avenç del vostre moviment" de Silke Kreusel i Andreas Speck.

Sovint els i les activistes senten que no té poder encara que el seu moviment ho estigui fent bé i vagi camí de l'èxit. Entendre com funciona el moviment i reconèixer el seu èxit pot per tant enfortir els grups i activistes del moviment.

El Pla d'Acció del Moviment (MAP), desenvolupat en els anys 80 per Bill Moyer, és una bona eina per a això, ja que descriu les 8 fases dels moviments que aconsegueixen els seus objectius i els quatre rols que han d'exercir els i les activistes.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4608

- D'altra banda, sempre serà també un bon suport tenir a mà la "Guia Antirepresiva de la CGT : Drets i Llibertats per a la lluita social i sindical"

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció