CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l’ADN), i no sucumbir en l’intent”

Dimarts, 17 agost, 2010

"Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l'ADN), i no sucumbir en l'intent"

"Taller per a treballar la por"

"El Pla d'Acció del Moviment (MAP): Una eina per analitzar l'avenç del vostre moviment"

Tres guies i unitats didàctiques per a tallers, elaborades i/o editades pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l'Assemblea Antimilitarista de Madrid, tremendament útils davant de l'evident evolució repressiva dels estats cap a qualsevol dissidència.


- Us presentem la guia teòrico-pràctica "Com realitzar una Acció Directa Noviolenta i no sucumbir en l'intent", elaborada pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l'Assemblea Antimilitarista de Madrid com a suport als tallers d'Acció Directa Noviolenta (l'ADN) que impartim. A més, també trobareu una unitat didàctica per impartir l'esmentat taller. Esperem que sigui d'utilitat a totes les persones i grups que volen que la noviolència i l'ADN formi part de la seva acció transformadora.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4605

Descarrega't la Guia a:
http://antimilitaristas.org/IMG/pdf/Guia_ADN.pdf

- Taller per a treballar la por

"No és més valent qui no té por, sinó qui sap conquerir-lo" (Nelson Mandela)

Possiblement tots sapiguem el que és la por per pròpia experiència. Es pot sentir por a què et puguin capturar, a la violència de la policia, a una detenció... El por pot ser al desconegut o al conegut. Sol entremesclar-se i el primer genera molta incertesa que al seu torn genera més sofriment. En general com més clara sigui l'amenaça millor se li pot fer front.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4593

- "El Pla d'Acció del Moviment (MAP) : una eina per analitzar l'avenç del vostre moviment" de Silke Kreusel i Andreas Speck.

Sovint els i les activistes senten que no té poder encara que el seu moviment ho estigui fent bé i vagi camí de l'èxit. Entendre com funciona el moviment i reconèixer el seu èxit pot per tant enfortir els grups i activistes del moviment.

El Pla d'Acció del Moviment (MAP), desenvolupat en els anys 80 per Bill Moyer, és una bona eina per a això, ja que descriu les 8 fases dels moviments que aconsegueixen els seus objectius i els quatre rols que han d'exercir els i les activistes.(…)

Resta de l'article i materials esmentats a:
http://antimilitaristas.org/spip.php?article4608

- D'altra banda, sempre serà també un bon suport tenir a mà la "Guia Antirepresiva de la CGT : Drets i Llibertats per a la lluita social i sindical"