CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comença la vaga i la jornada de lluita d’avui 31 d’octubre de 2012 a Catalunya

Dimecres, 31 octubre, 2012

A les 22 hores han iniciat la vaga els torns de nit d'empreses amb presència de CGT a Barcelona com Correus, Renfe, Metro, etc, complint-se els serveis essencials de manteniment dictats per la Generalitat.

En els torns del matí s'estan complint a Renfe i al Metro de Barcelona els Serveis Mínims, a Correus en repartiment a la ciutat de Barcelona la incidència és del 40%, en els Remolcadors del Port de Barcelona s'estan complint els serveis Mínims de Seguretat i salvament.
De la resta de sectors anirem informant durant el dia a mida que poguem contrastar dades.

Tenint en compte que el dia d'avui és Jornada de Vaga de 24 hores per donar cobertura a la Jornada de Lluita que s'anirà desenvolupant a diverses empreses i barris, des de CGT considerem positiu el seguiment que coneixem fins al moment.

Des de CGT critiquem els Serveis Mínims decretats a diverses empreses de telemàrqueting on la Generalitat no ha fixat percentatges deixant a la voluntat patronal que considerarà si les necessitats del Servei, produint abusos que denunciarem a la Inspecció de Treball i al jutjat, per vulneració del dret de vaga.

Convocatòries a Barcelona per la vaga i la jornada de lluita davui dimecres 31 d'octubre.

Piquet central a les 12 hores a Plaça Catalunya

Manifestació a les 18 HORES a Arc de Triomf (pujant pel Passeig de Sant Joan, Passant per la seu de CiU i finalitzant als Jardinets de Gràcia

La Confederació General del Treball de Catalunya manté el preavís de vaga de 24 hores el dimecres 31 d'octubre per donar cobertura legal a una jornada de lluita a Catalunya. A la resta de l'Estat la CGT convoca jornada de lluita, però sense aturada.

Vaga de 24 hores el dimecres 31 d'octubre per donar cobertura legal a una jornada de lluita contra les retallades socials, l'atur, la precarietat i la marginació social, dictats per la banca i executats per la Classe Política, que desvia els diners públics per a que els bancs financiïn les seves "pèrdues".

Vaga de 24 HORES EL DIMECRES 31 D'OCTUBRE PER DONAR COBERTURA LEGAL A UNA JORNADA DE LLUITA En defensa de uns Serveis Públics i de Qualitat, de la Sanitat, l'Educació, el Transport, les Comunicacions, els serveis socials, Avui reduïts a la mínima expressió amb l'objectiu que desaparegui qualsevol control social Sobre ells per posar la seva gestió en mans privades.

Vaga de 24 HORES EL DIMECRES 31 D'OCTUBRE PER DONAR COBERTURA LEGAL A UNA JORNADA DE LLUITA perquè els nostres Salaris són els més baixos d'Europa, l'índex d'atur el més alt, superant el 25% i augmentant un 52% entre els menors de 25 anys, perquè l'acomiadament és lliure i gratuït, perquè no cessen els expedients de regulació ni els tancaments d'empreses, augmenten els contractes precaris, disminueix el subsidi d'atur i es retallen els salaris dels empleats públics.

Vaga de 24 HORES EL DIMECRES 31 D'OCTUBRE PER DONAR COBERTURA LEGAL A UNA JORNADA DE LLUITA perquè si pugen els impostos com l'IVA que afecten la població més desfavorida i les universitàries per afavorir que només puguin estudiar els més rics, els desnonaments han augmentat ; retallen el dret a l'avortament, els pensionistes veuen reduït seu poder adquisitiu; qualsevol protesta és reprimida amb detencions i empresonaments i amb una violència policial que ens recorden formes d'actuar de l´antic règim.

Vaga de 24 HORES EL DIMECRES 31 D'OCTUBRE PER DONAR COBERTURA LEGAL A UNA JORNADA DE LLUITA perquè no podem consentir que Tot això passi sense fer-hi res. Els sindicats combatius i les Organitzacions Socials hem de proposar alternatives de lluita per transformar la situació. Davant totes aquestes mesures regressives i agressions socials ens cal mobilització, la protesta i la vaga.

Vaga de 24 HORES EL DIMECRES 31 D'OCTUBRE PER DONAR COBERTURA LEGAL A UNA JORNADA DE LLUITA perquè anys de sindicalisme domesticat, i de falsa pau social, que ens han portat a una greu situació realitzada, mentre alguns sindicats actuen mediàticament sol·licitant fer un referèndum, per eludir donar respostes d'acord amb la realitat que estem vivint. Els Polítics només governen beneficiant els interessos de banquers, especuladors i capitalistes, demostrant la seva incapacitat per a garantir el Benestar de la majoria de la població, incapaços d'enrontar-se a les Grans Fortunes i loobies empresarials que segueixen beneficiant-se d´una fiscalitat irrisòria i dels anomenats Paradisos fiscals.

En conseqüència, la CGT conjuntament amb organitzacions sindicals CNT i COS, la Coordinadora Laboral 15-M i Assemblees de Barris de com Nou Barris, Vila de Gràcia, Dreta de l´Eixample, Sants, Raval, Esquerra de l'Eixample, Poble Nou, Verneda, Sant Antoni, ..... Acampada de Barcelona, ​​us animem a Participar en AQUESTA JORNADA DE LLUITA PERQUÈ ENS SOBREN ELS MOTIUS. NI UN PAS ENRERE.

LA CGT, també Convoca La Vaga GENERAL DEL 14 DE NOVEMBRE.

CARLOS NAVARRO

CGT-PREMSA BARCELONA

649 83 94 90

>>> Galeria fotogràfica del piquet central del migdia a Barcelona a http://www.cgtbarcelona.org/content/primeras-imagenes-del-piquete-central-31102012

- VAGA DELS TREBALLADORS/ES DE RENFE

El desenvolupament de la jornada de vaga dels treballadors/es de RENFE s´ha produït tot respectant els serveis mínims dictats per la Generalitat de Catalunya, del 33% del servei ferroviari, tan sols incidències derivades d´inclemènies meteorològiques, especialment a la zona del Maresme.

Més Informació:
Miguel Huelamo CGT RENFE: 675658903
Per inclemències meteorològiques s´han hagut de suspendre actes al matí a Manresa per la pluja
ACTES I MOBIITZACIONS AL LLARG DEL DIA 31 D´OCTUBRE 2012

- BARCELONA

31 d'octubre:

Piquet central a les 12 a la Plaça Catalunya. Manifestació Unitària a les 18 hores a Arc de Triomf

31 octubre 2012. Vaga General. Manifestació a Barcelonaovagageneralbccn

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8076

- El Comitè de Vaga Anticapitalista de Sants convoca:

11:00 Plaça de Sants. Cercavila "Front les agressions del capital, Barris combatius".

18:00 Manifestació a Arc de Triomf.

Aquest proper 31 d’octubre, els sindicats no pactistes, CGT i CNT-AIT, han convocat una jornada de lluita i vaga general a Barcelona, recolzada també per diverses associacions i entitats socials de base, per aquest motiu, des del comité de vaga de Sants,, hem decidit convocar una jornada de lluita per mostrar la creixent preocupació per la situació actual, així doncs, convidem a tot el veïnat de Sants a un cercavila el mateix dia 31 a les 11:00 a la Plaça de Sants sota el lema: "Front les agressions del capital, barris combatius".

Volem aprofitar aquesta cercavila també per animar a la gent a participar a la propera vaga del 14 de novembre, motius sabem que en sobren, en els darrers anys des dels governs tant de Madrid com de Catalunya, no han parat de retallar en l’àmbit social i en els pocs drets laborals que s’havien conseguit mitjançant vagues i lluites, sempre afectant a aquells que menys tenim, sota l’excusa d’una crisi creada per bancs, governants i grans empreses .

Les organitzacions sindicals majoritàries, no han donat resposta als atacs que ha patit la classe treballadora i a més, en molts cops, han pactat les mesures d’austeritat que tant critiquen com en el cas de la reforma de les pensions. Qualsevol tipus de mobilització d’aquest tant sols les utilitzen per perpetuar el seu lloc de poder en aquest sistema i que ara veuen perillar. Per això reivindiquem una organització als barris i a la feina al marge d’aquests, horitzontal, i feta per aquells qui estan patint aquesta situació d’injustícia social, evitant així qualsevol tipus de delegació, on el poble s’empoderi per fer front a les agressions que rep.

Ens venen aquest tipus de model d’organització com la única via possible i efectiva per canviar les coses; però la història ens recorda que no sempre ha estat així. Hi ha hagut canvis i lluites guanyades sense la necessitat de caure en el parany que ara ens posa el poder. Organitzar-nos des de la base i entre iguals és la opció més digna per afrontar les seves agressions. Tornar a crear unes xarxes socials que ens enforteixin col·lectivament per poder dotar-nos de capacitat per ajudar-nos i construir juntes un altre model de societat. Caminem juntes cap a una vida que valgui la vida ser viscuda; no una vida de misèria i explotació.

Seguim lluitant als carrers del nostres barris.

Comitè de Vaga Anticapitalista de Sants

- Jornada de lluita al campus Poblenou de la UPF :

11h. Taller de pancartes

12h. Xerrada el moviment juvenil ahir, avui i demà

13h. Xerrada amb membres de sindicats combatius

http://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/8139483856/in/photostream jornada de lluita a la UPF a Barcelona 31 d´octubre 2012

- EL VENDRELL

31 d'octubre:

18 H a la Plaça Vella del Vendrell

Us hi esperem.

Al matí farem varies accions. Us informarem.

A les 11:30 h. hem quedat davant el Sindicat al Vendrell.

http://www.facebook.com/events/400912043314890/

El dimecres 31 d´Octubre en el marc de les jornades de lluita i cap a la Vaga General del 14 de Novembre al Vendrell durem a terme una concentració a la Plaça Vella a les 18h. Durant tota la jornada es duran a terme diverses accion reivindicatives i informatives per promoure la Vaga del 14N. Tot amb el suport i col.laboració dels Col.lectius La Trinxera, L´Ateneu de Joves de Calafell i El Taulell de L´Arboç.

EL VENDRELL 31 octubre 2012 concentració

- GIRONA

1 d'octubre:

19. H. Manifestació, sortida de la Pça. de Correus. Després hi haurà una assemblea popular a la Pça. del Vi (info aquí])

El proper dia 31 d’octubre, jornada de lluita, és un dia en el que estem citats a sortir al carrer contra les polítiques de retallades del govern de la Generalitat i del govern de l’Estat.

A Girona sortirem en manifestació per la tarda a les 19h. des de Correus.

Després hi haurà una assemblea popular a la plaça del Vi.

CGT Girona

http://cgt-girona.blogspot.com.es/

- LLEIDA

31 d'octubre:

Per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de fer vaga el 14 de novembre, la Comissió 14N formada per diversos col·lectius ha decidit aprofitar la jornada de lluita del 31 d’octubre per recórrer el Carrer Major en una cercavila ciutadana per informar als comerços i la ciutadania sobre la importancia i necessitat de sumar-se a la vaga social.

Dimecres a les 18:30 a l’auditori Enric Granados

Us demanem la màxima difusió de l’esdeveniment. Necessitem el màxim de suport possible! https://www.facebook.com/events/271465972974569/

cercavila 31 octubre 2012 a lleida

- MANRESA

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8081

Concentració a les 10 hores Plaça de Sant Domènec i Assemblea Oberta a les 11.30 hores

Manresa concentració i assemblea 31 octubre 2012

Nota de premsa vaga general 14 de novembre a Manresa. Actes 31 d´octubre 2012 from CGT Catalunya

- REUS

31 d'octubre 2012:

Acció de carrer cap a la vaga general del 14N Dimecres 31 d’octubre, 18h. Plaça Pintor Fortuny/Prat de la Riba, REUS

cartell 31 octubre 2012 a cap a la vaga general

14N VAGA GENERAL

Les retallades ens ofeguen. L’atur i la precarietat ens ofeguen. La reforma laboral ens ofega. La corrupció ens ofega. La repressió ens ofega.

Ja n’hi ha prou!

El 14 de novembre de 2012 s’ha convocat una Vaga General de 24 hores de durada a tot l’estat espanyol perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes, ens està portant a una autèntica situació d’emergència social, perquè està aplicant una política econòmica, neoliberal i antisocial que està al servei dels mercats financers i els especuladors, al servei d’una Unió Europea (UE) governada per la banca alemanya, el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI).

El Govern està aplicant una política de retallades en despeses socials, en sanitat, en educació, en cultura, en serveis públics, per a privatitzar-los i desmantellar els serveis públics bàsics. Amb les retallades, la pujada de l’IVA, pujada d’impostos, congelació de pensions, la pèrdua de salaris, reducció de prestacions a l’atur, eliminació de beques, la pèrdua d’ocupació, estan robant milers de milions d’euros a tot el poble i a les arques públiques per a pagar el deute il·legítim i els seus interessos, per a rescatar a la banca i les grans empreses, al mateix temps que hi ha amnistia fiscal als defraudadors i hi ha privilegis fiscals a les grans fortunes.

Hem de trencar el cercle de desmotivació, resignació i desmobilització, perquè volem un nou model social que no afavoreixi a una minoria de privilegiats (1%), no exploti a la majoria de la població (99%), un nou model social que es fonamenti en el repartiment, la llibertat i la justícia social.

Tota la població estem cridats a no anar al treball, a no consumir, a formar part dels piquets informatius, a participar en les accions i mobilitzacions, a visibilitzar-se en el carrer amb tota la pluralitat de reivindicacions. Hem de parar les empreses, els transports, els serveis, les comunicacions, les administracions. Totes i tots, treballadors, aturats, joves, estudiants, pensionistes, desnonats, exclosos, amb papers o sense papers... totes les organitzacions socials i sindicals, tots estem cridats a la Vaga General en defensa dels drets socials i laborals i les llibertats, per a aconseguir que el Govern i els poders atenguin al clam del carrer, al poble.

EL 14 DE NOVEMBRE: VAGA GENERAL, LABORAL, SOCIAL, DE CONSUM, CIUTADANA, ANTICAPITALISTA.

https://primaverareus.wordpress.com/2012/10/26/accio-de-carrer-el-31-doctubre-a-reus-cap-a-la-vaga-general-del-14n/

Assemblea Popular de Reus http://www.primaverareus.cat/

- SABADELL

Manifestació el 31-O

manifestació sabadell 31 octubre 2012

19h: Avinguda Paraires 26; davant del camp de la Nova Creu Alta.

Convoca Sabadell "lluitant", plataforma on participa la CGT de Sabadell Sabadell:

http://www.sbdlluitant.org/

- TARRAGONA

31 d'octubre 2012:

Manifestació el dimecres 31 d’octubre a les 19h des de la Plaça dels Despullats de Tarragona, fent camí cap a la Vaga General del 14 de Novembre.

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 31 D’OCTUBRE A TARRAGONA I VAGA GENERAL A TOT L’ESTAT EL 14 DE NOVEMBRE

1. La CGT decideix traslladar la seva convocatòria de Vaga General, que ja tenia registrada per al 31 d’Octubre, a la data del 14 de Novembre de 2012 a fi de coincidir amb la Vaga General que s’ha convocat en l’Estat Espanyol, a Portugal, en altres països del sud d’Europa i les mobilitzacions d’àmbit europeu que desenes de sindicats de la UE s’estan preparant, per a aquesta data.

La CGT segueix mantenint per al 14 de Novembre, la seva pròpia convocatòria de Vaga General, els seus propis objectius, reivindicacions, motius, pels quals va convocar la Vaga General del 31 d’octubre.

2. Aquesta decisió de la CGT respon a la necessitat de confluència i d’unitat d’acció sindical que demanda la població i la classe treballadora en aquests moments tan dramàtics i d’emergència social per la qual està travessant la majoria de la població com a conseqüència de les polítiques econòmiques i antisocials que emanen del govern i de la Unió Europea (reformes, retallades, pagament d’un deute il·legítim, privatitzacions…). La CGT ha manifestat des de sempre la seva sensibilitat per la confluència, amb altres organitzacions sindicals i socials, en les convocatòries de Vagues i mobilitzacions en benefici exclusiu de la defensa dels drets laborals i socials.

3. Per altra banda, la CGT mantindrà la convocatòria de Vaga el 31 d’octubre en aquells Territoris que així ho hagin decidit a fi de garantir l’exercici de la vaga per a aquells àmbits que han manifestat la seva voluntat de seguir fent-la.

4. Així mateix, la CGT manté el 31 d’Octubre com Jornada de Lluita Social Activa amb mobilitzacions, accions directes, ocupacions, concentracions, vaga de consum, vaga social i la manifestació que es durà a terme a les 19h des de la Plaça dels Despullats de Tarragona fins la plaça de la Font, cridant a la Vaga General del 14 de Novembre. Convoquen la manifestació: CGT, Cobas, USTEC, EIC, 15M, Assemblea de Camp Clar i Assemblea de Sant Pere i Sant Pau.

Activitats previstes per al 31 d’octubre a Tarragona per la CGT:

1) Repartiment de material cridant a la vaga general del 14N des de primera hora del matí: enganxar cartells, repartir octavetes, fulls per al petit comerç perquè se sumi a participar en el dia de vaga,... Confirmarem lloc i hora de trobada.

2) Concentració a les 10h del matí a l’Av. de Roma: sumant-nos a la concentració que tenen previst realitzar els funcionaris de justícia en la qual tallen el carrer durant 20 minuts, i aprofitar així per a denunciar també les reformes que s’estan plantejant pel que fa a la llei de justícia. En aquest acte està previst que participi la Plataforma en Defensa dels Drets Públics.

3) Manifestació a les 19 hores convocada per CGT i altres col·lectius.

Federació Intercomarcal CGT Tarragona

- VALLÈS ORIENTAL

Piquets informatius

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8079

La jornada de lluita del 31 d’octubre al Vallès Oriental:

Piquets informatius:

Granollers: A les 8 hores davant l’Estació Granollers Centre.

Mollet: A les 8 hores davant Estació Mollet Sant Fos.

Manifestació Comarcal:

A les 18 hores davant l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CGT Vallès Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/

- TERRASSA

Dia 31: Activitats públiques: Manifestació a les 19 h. davant l’Ajuntament. Dades i cartell aquí

Camp de Tarragona i Reus

(Convoca Assemblea Popular de Reus)

Dia 31: 18 h. Pça Pintor Fortuny. Acció al carrer. Cartell i informació aquí

Sense futur, sense por:

sense por #31o #14n

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció