CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comencen a vendre la RENFE per trossos

Dissabte, 2 maig, 2015

“LA MORT TENIA UN PREU”

ELS MAJORITARIS ES TORNEN A POSAR DE PERFIL

El 28 d'Abril de 2015, el Consell d'Administració de RENFE, del que formen part també CCOO, UGT i SEMAF, han decidit vendre el 49% del negoci de Mercaderies.

Mentre a Europa han fet marxa enrere a tots els projectes de divisió i privatització dels seus ferrocarrils, tant en viatgers com en mercaderies, aquí seguim endavant venent el patrimoni públic d'aquest país sense cap escrúpol, apostant pel fracassat model anglès les conseqüències del qual han estat demolidores, per al seu ferrocarril, per als seus treballadors i per als seus comptes públics.

Quan tots els sindicats, excepte CGT, van signar la divisió de RENFE en quatre societats anònimes, ens deien rotundament que això no anava a suposar la privatització, en cap cas, i fins i tot aquest acord contemplava unes suposades “garanties” per a calmar els ànims. Ara veiem el que garantia aquell acord, tal com CGT va advertir en el seu moment: RES!.

Els sindicats del Consell d'Administració han estat callats, sense informar a ningú del que s'estava coent, encara que ho sabien. Han esperat a assegurar els seus alliberaments, els mitjans sindicals que no s'havien guanyat en les urnes encara, han esperat que passessin les eleccions sindicals per a continuar, en aquesta escalada vergonyosa de col·laboració i connivència, portant a terme els plans privatizadors juntament amb les empreses.

Això solament és un pas més en aquest camí, aviat lliuraran el negoci del transport de viatgers, als empresaris amics, en qualsevol moment i de fet ja ho estan parlant, vendran un percentatge dels Tallers i, al final, sobrarem tots els ferroviaris i ferroviàries o ens faran esclaus laborals dels nous “amos”. On quedarà el ferrocarril PÚBLIC i SOCIAL que enganyosament diuen defensar?, per a quan la mobilització dels treballadors i treballadores per a defensar el nostre futur?

Als sindicats majoritaris realment els veiem amb més ganes de COL·LABORAR que de MOBILITZAR. És evident que aquests sindicats “juguen a altres coses”. És evident que els toca pagar ara les prebendes rebudes i que la desaparició del ferrocarril públic no és una prioritat per a ells.

TRENCA AMB ELS QUE SEMPRE T'HAN TRAÏT!
LLUITA PEL FERROCARRIL I PELS TEUS!

Sector Federal Ferroviari de la CGT (SFF-CGT)
http://www.sff-cgt.org

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció