CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comités d’Empresa del Metro i l’Autobús de Barcelona a favor de la permanència del CSA Can Vies

Dimecres, 28 febrer, 2007

Convocatòria de Roda de Premsa al voltant dels posicionaments dels Comités d'Empresa del Metro i l'Autobús de Barcelona a favor de la permanència del CSA Can Vies.

Dimecres 28 de febrer a les 11h al CSA Can Vies, c/Jocs Florals 42.

El maig del 2006, FMB (Ferrocarrils Metropolitans de Barcelona) va presentar una demanda davant del jutjats del civil de Barcelona, iniciant un procediment de desnonament en precari contra el CSA Can Vies.

Aquest centre social complirà el proper mes de maig el seu desè aniversari, i en aquests deu anys de vida ha estat un referent del teixit social i associatiu del barri de Sants i de la ciutat de Barcelona.

Davant d'aquesta demanda, nombroses han estat les entitats que han volgut expressar el seu suport a aquest espai. Entre ells, podem trobar al PCC, la CGT de Catalunya, el FAGC, el Centre Social de Sants i altres entitats reconegudes pel seu recorregut històric i el seu marcat caràcter social, que ho han fet personant-se en la causa. Moltes altres persones i entitats, fins a arribar al miler, han mostrat el seu suport enviant faxos a l'ajuntament de la ciutat i a altres instàncies.

A les darreres setmanes, tant el Comitè d'Empresa del Metro com el dels Autobusos de Barcelona han emès comunicats recolzant el projecte del CSA i denunciant les intencions especulatives de l'empresa al voler desallotjar el CSA per construïr-hi un bloc de pisos.

Per tot això, volem convocar una roda de premsa demà dia 28 de febrer a les 11h al CSA Can Vies, C/Jocs Florals 42, on hi intervindran:

- Saturnino Mercader: Delegat del Comitè d'Empresa de CGT dels Autobusos de Barcelona
- Àngel Gonzàlez: President del Comitè d'Empresa del Metro de Barcelona i Secretari de Transports de Barcelona per la CGT.
- Hernan Córdoba: membre de l'assemblea del CSA Can Vies i inculpat a la causa contra el CSA
- Ferran Aguiló: portantveu de la Plataforma Veïnal "El Barri vol Can Vies"

En aquesta roda s'aportarà als presents documentació relativa a les decisions dels comités d'empresa, de la història del CSA i el manifest de suport de la Plataforma Veïnal.