CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comparació de plantilles entre les que determinen els darrers decrets pel curs 2011-12 i les del curs passat

Dimarts, 14 juny, 2011

En l'exemplar del butlletí L'Esquerda, de la Federació d'Ensenyament de la CGT de Catalunya, hi teniu la comparació de plantilles entre les que determinen els darrers decrets pel curs 2011-12 i les del curs passat, que estan resumides en quadres.

Igualment, a l’actualització del web www.cgtcatalunya.cat/cgtense veureu com planteja el Departament els reforços i d’altres notícies d’ensenyament.

Cal aturar aquestes retallades!: Des de CGT-Ensenyament recolzem les mobilitzacions que les zones tenen organitzades i, a Barcelona, animem a participar davant del Parlament el 15J (a partir de les 17h.) en que volen aprovar els pressupostos de les retallades. El 15J també convoquen al Parlament la CGT, d’altres sindicats, la FAVB al matí, grups de la marea groga, la Junta de Personal de la Universitat Autònoma, els acampats de Plaça Catalunya… Cal ser molts per aturar-ho.

Pel mateix motiu, esperem estigueu tots i totes amb nosaltres el proper 19J (17h a Plaça Catalunya) , i que tant una convocatòria com l’altra la feu arribar a l’AMPA del vostre centre.

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

Attached documents