CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat CGT F.C. Barcelona sobre el Pla d´igualtat, calendari, borsa de treball, formació,vestuari i ETT´S al F.C. Barcelona

Dimarts, 12 març, 2013

Comunicat CGT F.C. Barcelona sobre el Pla d´igualtat, calendari, borsa de treball, formació i vestuari del F.C. Barcelona

Pla d'igualtat.

A causa de la nul•la transparència en el procés d'assignació de nous responsables, no s'ha respectat la igualtat de gènere en el FC Barcelona. Entre els nous coordinadors escollits no hi ha cap dona. I dels Inspectors la proporció és del 80% i 20% de desproporció entre homes i dones. On està el Pla d'igualtat del Club? Celebrarem el dia de la dona treballadora en el Club?

Calendari i borsa de treball.

No entenem quin sentit té aquesta borsa de treball si en realitat no hi ha treball. El personal està sent substituït per ETT'S en el Camp Nou, per voluntaris d'ONG i hi ha més treballadors subcontractats que del Club. El calendari no promou la conciliació amb la vida personal, les rotacions són aleatòries i no hi ha una altra explicació més que l'ordre alfabètic per estar en un quadrant.

Hi ha situacions de desigualtat en horaris, dies i activitats. no hi ha transparència i es perjudiquen a uns treballadors per afavorir uns altres. No hi ha una igualtat d'oportunitats. Aquest és el tracte professional al col•lectiu?

Formació i idiomes.

El Club volia professionals. Ja no se'n recorda? Ara que estem formats no faria falta que ens capacités? Que tal unes classes d'anglès com tenen altres treballadors del club? Algú sap que fer si hi ha una amenaça de bomba a l'estadi? I formació legal en seguretat? I alguns quants els hi aniria bé un recordatori d'habilitats socials. I els treballadors que no van fer les formacions a l'inici de la temporada? Massa preguntes i moltes intencions sense complir.

Vestuari.

Inspecció de treball està esperant un vestuari de debò, amb taquilles per a la roba, dutxes, i bastant ample per a tot el col•lectiu. A canvi el Club no té pressupost i ens fa un lloc a les antigues habitacions de la masia. És una burla a la nostra professionalitat.
Manca de personal.

CGT va ser l'únic sindicat que no va signar augmentar el temps de prorroga de baixes incentivades perquè és la raó que dóna el Club per no contractar nou personal. I fins a la propera temporada no ho farà. Mentrestant en gol nord i lateral ja estan els precaris de la ETT.

La gran ONG acompanya a les persones necessitades al seu lloc, treball que fèiem abans que ells. Fa 15 anys en les portes d'accés havien treballant persones del Club, fa 6 mesos acomodadores, operativa vip i tantes altres eren personal del Club. Volen que la base del club siguin treballadors d'altres empreses?

comunicat cgt F.C.Barcelona sobre Pla d´igualtat, vestuaris,borsa de treball i falta de personal

Secció sindical CGT F.C.Barcelona

Més informació:

Jose Luis Ufanós 610848786

Weblog: http://cgtfcb.blogspot.com.es/

Twitter: https://twitter.com/cgt_fcbarcelona

E-mail: cgt.fcb@gmail.com