CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat CGT Girona: El 20-N abstenció activa i boicot a les eleccions

Dimarts, 15 novembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT denunciem la farsa que suposen uns comicis en els quals la ciutadania només podrà escollir si vol ésser menjada amb salsa rosa o blava. I és que tot el peix està venut.

Aquestes eleccions del 20 N són pel sistema de tres voltes. La primera volta ja s’ha fet: s’hi han imposat els mercats i han dictaminat que cal procedir a més retallades socials, continuar desballestant els serveis públics essencials de tots i totes i fer substanciosos regals fiscals a una exigua classe ultra-privilegiada. Fins al punt que la classe política no ha dubtat a aprovar gairebé per unanimitat una reforma constitucional rebutjada per una aclaparadora majoria de la població. Sense referèndum evidentment! Es tracta d’obligar qualsevol govern, durant dècades, a aplicar amb encara més brutalitat el mateix model neoliberal que està resultant tant perjudicial per a la classe treballadora.

D’aquesta manera doncs, la segona volta ja no té sentit. Guanyi qui guanyi, el poder polític se sotmetrà a la dictadura de l’especulació. Les diputades i els diputats que sortiran elegits no estaran al servei dels seus electors, tindran uns altres interessos a satisfer, amb mandat constitucional i tot, en total contradicció amb els interessos reals del 99% de la població. Pretendran imposar-nos, per un mínim de 4 anys, el seu veritable programa: austeritat per al poble, opulència per a l’oligarquia.

Serà a la tercera volta, la de l’acció directa de la classe treballadora, quan la CGT bolcarà tota la seva energia a denunciar les falses alternatives i finalment enderrocar aquest capitalisme depredador que fa segles que patim. Per això la nostra crida a l’abstenció no és per a caure en la passivitat, és per a emprendre una lluita sense treva i aplicar la democràcia directa al carrer, lluitant dia a dia, empresa per empresa, col·lectiu per col·lectiu, i tots junts.

Por això fem una crida i no deixem d’animar a la mobilització àmplia contra la dictadura dels mercats i la prepotència de la classe política. Som conscients que la Constitució espanyola no ens dóna, ara menys que mai, cap altra opció per a canviar de rumb que iniciar la revolució social.

Secretaria de Comunicació del Sindicat d'Activitats Diverses de Girona de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció