CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat CGT TVC valorant el rebuig majoritari de la plantilla en referèndum a la proposta de l’empresa

Diumenge, 16 març, 2014

Seguim lluitant !

Des de la CGT volem agrair la participació de la plantilla al referèndum, i la contundència amb què s'ha expressat el rebuig a una proposta tan humiliant per als treballadors i les treballadores de la casa. Com sabeu, pensàvem i pensem que aquesta consulta era totalment innecessària i que estem perdent un temps preciós, però, arribats a aquest punt, era important tancar files i que no quedés cap dubte de la nostra posició.

L'empresa, el govern i els seus agents ens volen convèncer que la lluita és inútil, pretenen desmoralitzar-nos i fer-nos creure que no podem res davant la seva fam. Però la crisi no és una catàstrofe caiguda del cel. El que ens està passant és el resultat d'una política deliberada del govern i de la patronal que vol destruir els drets conquerits amb la lluita en els últims 30 anys, que vol liquidar un servei públic i posar-lo en mans (millor dit, a les butxaques) privades.

No hi ha cap justificació econòmica ni per a la privatització del Departament Comercial, ni per plantejar retallades de les nostres condicions mentre continuï existint el núvol. És un frau! Un frau contra els treballadors de la casa i un frau per a la gent d'aquest país, que les està passant molt magres. No hi ha més justificació que la voluntat d’empitjorar les nostres condicions de treball, de retallar els drets conquerits i alhora evitar que, com a servei públic, complim amb la nostra funció de denúncia, transparència i control democràtic. S'ho volen carregar tot, i volen que això passi en silenci. Però no serà així!

El que està en joc va més enllà de l'estricte conflicte laboral, de portes endins de la casa. No podem avançar sense construir aliances. Hem d'unir-nos, com hem fet aquests dies amb els bombers, amb tots els que lluitem per evitar la conversió dels serveis públics en negocis privats, als treballadors que s'enfronten amb els efectes nefastos de la reforma laboral: el mateix article 41 que ara ens volen imposar com una llosa... En aquest sentit després de felicitar-nos per la dignitat mantinguda, us animem a participar el proper dia 22 a la festa de les Marxes de la Dignitat a Madrid per mostrar la coincidència de totes aquestes lluites.

- Proposta de la direcció: Sí 8,43% No 89,02% Nul 0,30% Blanc 2,26%

- Proposta mobilització del comitè: Sí 61,06% No 32,06% Nul 0,36% Blanc 5,87%

Dilluns 17 de març a les 12 h; el comitè de vaga està convocat a la CCMA

Secció Sindical CGT TVC

https://www.facebook.com/cgttvcatalunya

https://twitter.com/cgttvcatalunya

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció