CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat CGT Vallès Oriental: Suport a la vaga contra Movistar

Dijous, 21 maig, 2015

COMUNICAT CGT VALLÈS ORIENTAL
SUPORT A LA VAGA CONTRA MOVISTAR

Des de fa cinc setmanes els treballadors i treballadores contractes i subcontractes de Telefónica-Movistar estan portant endavant una vaga que mostra un dels costats més nefastos de la feina que ha accentuat la Reforma Laboral: els falsos "autònoms", que no són altra cosa que la reducció dels drets laborals a uns extrems legals inacceptables. A la vaga dels contractes de Movistar es reflecteix a on ens ha empès el capitalisme, separant-nos no només per sectors econòmics i rubros, sinó pretenent marcar-diferències entre els "privilegiats" treballadors amb contracte a temps indefinit i tota la massa proletària que no té aquest tipus de contracte, quan en essència tots i totes som treballadors i treballadores que pertanyen a la mateixa classe obrera.

És per aquest motiu que la vaga de Movistar és un reflex de la situació que viuen centenars de milers de companys i companyes, sigui com a falsos "autònoms" que d '"autonomia" només tenen el pitjor, o com a treballadors subcontractats per intermediaris, una situació que es sintetitza en aquestes úniques paraules: PRECARIETAT LABORAL !!

Com sempre el duo CCOO-UGT va actuar com és el seu costum, d'esquena als treballadors, passant per sobre de les assemblees que sostenen la vaga i pactant la desmobilització amb l'empresa. A això se suma la repressió i criminalització de la protesta per part de l'Estat, que pretén callar les veus dissidents que sempre estarem presents. I per la seva banda, el gran silenci dels mitjans de comunicació i desinformació, que callen perquè potser aquesta vaga afecta els seus propis interessos i relacions, perquè aquesta forma d'explotació a la feina s'està estenent cada vegada més a les empreses.

Des de la CGT Vallès Oriental cridem a la mobilització en suport dels nostres companys i companyes de Movistar en vaga, realitzant actes de denúncia davant d'agències de la multinacional a algunes poblacions de la nostra comarca. En aquest sentit, estiguem pendents de les convocatòries que es realitzin.

La lluita dels treballadors i treballadores contractes, subcontractes i "autònoms" de Movistar, és la lluita de tota la classe treballadora.

Salut!

Amunt les i els que lluiten!

Mollet del Vallès, 18 maig 2015

Més informació:

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL

- WEB TELEAFONICA

- TWITTER TELEAFONICA