CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat Comitè d’empresa RTVV: «La responsabilitat del tancament de RTVV és d’Alberto Fabra i el PP»

Dijous, 28 novembre, 2013

El Comitè d'empresa de RTVV manifesta la seva total oposició al tancament de RTVV i responsabilitza únicament i exclusivament d'aquesta decisió al president de la Generalitat, Alberto Fabra i, per extensió, el PPCV.


La decisió és una agressió al poble valencià, al qual es priva de la ràdio i la televisió que parlen en la llengua pròpia d'aquest poble i d'un dels principals instruments de vertebració i cohesió territorial. Estem davant d'un cop gravíssim a la cultura dels valencians als quals se'ls vol esborrar els senyals d'identitat i convertir novament en ciutadans de segona.

Una vegada més hem de reiterar que, tal com està provat per la sentència del TSJCV, els treballadors de RTVV sempre hem volgut negociar sobre el futur de l'empresa i han estat la Generalitat Valenciana i la Direcció General de l'empresa els que no han tingut mai la voluntat de trobar una solució viable en el futur de l'empresa.

El Comitè d'empresa lamenta, una vegada més, que la confirmació del tancament hagi estat a Madrid, on el president Fabra ha acudit a una compareixença de premsa. Ha estat un gest que simbolitza perfectament quin és el tarannà dels nostres governants i quina ha estat la seva actitud durant tot aquest procés.

El Comitè d'empresa vol destacar també que la confirmació del tancament per part d'Alberto Fabra, s'ha produït abans que el vicepresident del Consell José Císcar comuniqués als treballadors el rebuig a la seva proposta, cosa que s'ha produït aquesta tarda, contràriament a el que s'havia compromès el vicepresident. També lamentem que el Consell hagi rebutjat les propostes del Comitè com si es tractés d'un document tancat i no un lloc per a la negociació del redimensionament de la plantilla, tal com li explicarem al mateix José Císcar.

Els treballadors de RTVV continuarem treballant per mantenir el servei públic als ciutadans, mantenint les nostres ofertes de diàleg, com sempre hem fet, però també a través de la mobilització i, si cal novament, per la via judicial.

Comitè d'empresa RTVV

Més informació:

http://www.cgtpv.org/Comunicat-Comite-d-Empresa-RTVV-La.html

http://cgtrtvv.blogspot.com.es/

http://www.twitter.com/cgtrtvv

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció