CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT davant la informació falsa i difamatòria apareguda en el Diari de Sabadell sobre el 29-S

Dilluns, 4 octubre, 2010

Des de la Federació Local de CGT Sabadell volem denunciar públicament les mentides i difamacions del "periodista" V.Colomer, que en la contraportada del Diari de Sabadell del 30/9/10 afirma:"Durant els dues manifestacions del migdia, la legal i la no-legal (aquesta amb tècniques urbanes de kale borroka, bosses de pintura i bombes fètides), van animar la coreografia dels persianes pujant i baixant al seu pas".

Per a començar senyor Colomer, l'única manifestació que era "il·legal" era la de CCOO i UGT no la de CGT i altres col·lectius de la ciutat. La Federació Local de Sabadell va legalitzar la manifestació realitzada a les 11.30h, document original que li pot facilitar la Policia Urbana de Sabadell i còpia d'aquest document que li podem facilitar nosaltres mateixos.

Qualificar la manifestació de "tècniques urbanes de kale borroka" és d'una demagògia sense precedents en el diari que vostè escriu. A la manifestació com pot veure en el vídeo del nostre blog, hi havia"violentes mares i violents pares amb els seus fills". Després vostè mateix es retrata, citant que les suposades tècniques consistien en:"bosses de pintura i bombes fètides". Ja posats a fer demagògia hagués tret la paraula fètides i afegit a pintura la paraula tòxiques i seria de més impacte encara ("Borses de pintures tòxiques i bombes").

Per a finalitzar l'anàlisi d'una notícia objectiva i de rigor com li van ensenyar en la facultat, l'única coreografia que hi havia era la d'un grup de joves amb tambors i constants lemes contra la reforma laboral, el govern, la monarquia, els empresaris...

Des de Federació Local de CGT Sabadell esperem una rectificació pública de les seves afirmacions.

CGT Sabadell

http://cgt-sabadell.blogspot.com/