CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT davant la informació falsa i difamatòria apareguda en el Diari de Sabadell sobre el 29-S

Dilluns, 4 octubre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Federació Local de CGT Sabadell volem denunciar públicament les mentides i difamacions del "periodista" V.Colomer, que en la contraportada del Diari de Sabadell del 30/9/10 afirma:"Durant els dues manifestacions del migdia, la legal i la no-legal (aquesta amb tècniques urbanes de kale borroka, bosses de pintura i bombes fètides), van animar la coreografia dels persianes pujant i baixant al seu pas".

Per a començar senyor Colomer, l'única manifestació que era "il·legal" era la de CCOO i UGT no la de CGT i altres col·lectius de la ciutat. La Federació Local de Sabadell va legalitzar la manifestació realitzada a les 11.30h, document original que li pot facilitar la Policia Urbana de Sabadell i còpia d'aquest document que li podem facilitar nosaltres mateixos.

Qualificar la manifestació de "tècniques urbanes de kale borroka" és d'una demagògia sense precedents en el diari que vostè escriu. A la manifestació com pot veure en el vídeo del nostre blog, hi havia"violentes mares i violents pares amb els seus fills". Després vostè mateix es retrata, citant que les suposades tècniques consistien en:"bosses de pintura i bombes fètides". Ja posats a fer demagògia hagués tret la paraula fètides i afegit a pintura la paraula tòxiques i seria de més impacte encara ("Borses de pintures tòxiques i bombes").

Per a finalitzar l'anàlisi d'una notícia objectiva i de rigor com li van ensenyar en la facultat, l'única coreografia que hi havia era la d'un grup de joves amb tambors i constants lemes contra la reforma laboral, el govern, la monarquia, els empresaris...

Des de Federació Local de CGT Sabadell esperem una rectificació pública de les seves afirmacions.

CGT Sabadell

http://cgt-sabadell.blogspot.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció