CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT davant la Junta d’Accionistes de CLH

Dijous, 6 juny, 2013

La Secció Sindical de la CGT, com representació social en la Compañia Logística de Hidrocarburos, CLH, SA. aprofitant la Junta d'Accionistes de la Companyia -on s'aprova el repartiment dels 148 milions d'euros de benefici després d'impostos obtinguts el passat exercici- MANIFESTA i DENUNCIA les actuacions de la Direcció de l'Empresa, en el relacionat amb els següents temes:

- La permanent i injustificada reestructuració de plantilla, el que implica un ajustament de la mateixa reduint el nombre de treballadors en els torns de treball de les diferents Instal·lacions.

- La negligència de la Seguretat en les Instal·lacions, com a conseqüència de les retallades de plantilla, que pot arribar a posar en perill no solament als treballadors de CLH sinó també a la ciutadania, a causa de la proximitat d'algunes Instal·lacions a centres urbans.

- La polivalència arbitrària que pretén realitzar l'Empresa, el que duria a l'eliminació dels diferents llocs de treball recollits en Conveni per al Grup Professional d'Especialistes, unificant-los en un sol lloc, que englobaria les funcions i tasques que actualment estan referides a tres llocs.

- Augment desproporcionat de la subcontractació encadenada, fins i tot en àrees estratègiques de la Companyia. Aquest fet incrementa la falta de seguretat, al tractar-se de personal eventual i poc format en els procediments de treball de CLH.

- La negativa de l'Empresa a perllongar el Pla d'Ocupació, mitjançant Jubilacions Parcials amb Contractes de Relleu, que duia vigent en la Companyia des de l'any 2007.

- La incertesa sobre el futur de l'ocupació en CLH Aviación SA.

- La deterioració de les relacions laborals, en tant que l'Empresa ha substituït la negociació per la imposició.

Secció Sindical CGT CLH