CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT davant la Junta d’Accionistes de CLH

Dijous, 6 juny, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Secció Sindical de la CGT, com representació social en la Compañia Logística de Hidrocarburos, CLH, SA. aprofitant la Junta d'Accionistes de la Companyia -on s'aprova el repartiment dels 148 milions d'euros de benefici després d'impostos obtinguts el passat exercici- MANIFESTA i DENUNCIA les actuacions de la Direcció de l'Empresa, en el relacionat amb els següents temes:

- La permanent i injustificada reestructuració de plantilla, el que implica un ajustament de la mateixa reduint el nombre de treballadors en els torns de treball de les diferents Instal·lacions.

- La negligència de la Seguretat en les Instal·lacions, com a conseqüència de les retallades de plantilla, que pot arribar a posar en perill no solament als treballadors de CLH sinó també a la ciutadania, a causa de la proximitat d'algunes Instal·lacions a centres urbans.

- La polivalència arbitrària que pretén realitzar l'Empresa, el que duria a l'eliminació dels diferents llocs de treball recollits en Conveni per al Grup Professional d'Especialistes, unificant-los en un sol lloc, que englobaria les funcions i tasques que actualment estan referides a tres llocs.

- Augment desproporcionat de la subcontractació encadenada, fins i tot en àrees estratègiques de la Companyia. Aquest fet incrementa la falta de seguretat, al tractar-se de personal eventual i poc format en els procediments de treball de CLH.

- La negativa de l'Empresa a perllongar el Pla d'Ocupació, mitjançant Jubilacions Parcials amb Contractes de Relleu, que duia vigent en la Companyia des de l'any 2007.

- La incertesa sobre el futur de l'ocupació en CLH Aviación SA.

- La deterioració de les relacions laborals, en tant que l'Empresa ha substituït la negociació per la imposició.

Secció Sindical CGT CLH

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció