CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT per evitar el tancament de planta de l’Hospital de Bellvitge #rebelionbellvitge

Dissabte, 21 juny, 2014

COMUNICAT URGENT PER EVITAR EL TANCAMENT DE PLANTA DE L'HOSPITAL DE BELLVITGE:

S'està produint una tancada de treballadors i usuaris i usuàries a la planta 9.1 de l'Hospital de Bellvitge per evitar el tancament d'aquesta. Els familiars i pacients ingressats rebutgen que se'ls traslladi a altres centres o unitats d'Hospitalització d'altres especialitats només pel fet de tancar la unitat per estalviar en una cosa tan essencial com la salut i el benestar de les persones.

A més, el servei d'urgències està col·lapsat i als pacients se'ls està ingressant només si es produeixen altes hospitalàries, en comptes d'obrir les unitats i evitar els famós passadissos d'espera. Els familiars estan presentant per escrit nombroses queixes a la direcció del centre.

Ahir divendres a la planta 12 ja es va evitar el tancament d'aquesta en produir-se un altre tancament entre treballadors i usuaris i usuàries. La direcció del centre a última hora de la tarda comunicava verbalment mitjançant càrrecs intermedis que la unitat seguiria oberta.

Fem una crida perquè els mitjans de comunicació s'acostin a l'Hospital (planta 9.1) i que la població sigui informada d'aquests fets.

NO AL TANCAMENT DE PLANTES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE!

TREBALLADORS I USUARIS UNITS PER LA SANITAT PÚBLICA I DE QUALITAT ASSISTENCIAL!

DIRECCIÓ DIMISSIÓ!

CGT BELLVITGE

Més informació:

- TWITTER CGT BELLVITGE

- PERFIL FACEBOOK CGT BELLVITGE

Mercè Martínez
699.060.670