CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Rubí, davant la situació a l’acampada de la PAH Rubí a Catalunya Caixa

Dimecres, 5 novembre, 2014

Comunicat de CGT Rubí, davant la situació de l'acampada de la PAH Rubí

Des de fa més d´un mes,la Plataforma de Afectados/as por las Hipotecas de Rubí, torna a donar-nos un exemple de compromís, dignitat i solidaritat, aquesta vegada amb una acampada a les portes d´una sucursal de Catalunya Caixa, entitat sobre la que perdrem massa temps escrivint linies ja que es per a tots/es coneguda la seva política en matèria d´habitatges, desnonaments...

Durant els últims dies la premsa s´ha anat fent difusió de diferents informacions a aquest respecte, com peer exemple, les recents sancions que la PAH està rebent (sumant aproximadament 2000 euros), les peticions de JNC de Sant Cugat per a que s´aixequi l´acampada i el seu suport a les sancions rebudes, així com múltiples peticions per part de diferents partits polítics per a que es retirin les multes contra les persones de la PAH.

Des de CGT Rubí, no volem contribuir a que es segueixi psant el focus d´atenció en qüestions amb una importància de segon nivell, com són les declaracions que la JNC pugui fer al respecte. Les seves lliçons sobre legalitat o sobre quines formes de protesta són legítimes o no, no haurien de tenir cap tipus d´interès mediàtic. El focus d´atenció hauria de centrar-se en les problemàtiques de les persones afectades per l´estafa bancària i pel lucratiu negoci de la banca.

Hauria d´atendre´s les reclamacions de la PAH i la mobilització social que, al carrer, clama contra les injustícies, la concentració de riquesa i poder, augment estrepitós de la precarietat i desigualtat… per citar només alguns exemples. Tota la resta succeeix com irrellevant i anecdòtic.

En un context como l´actual, on els poders estant ajundant-se del seu més vell recurs (la repressió) mitjançant: lleis mordassa, sancions, empresonaments, redades i detencions arbitràries, manipulació mediàtica, etc. de poc van a servir-nos debats esterils i sensecap sentit crític.

Per tot plegat des de la CGT de Rubí, condemnem les sancions que la PAH de Rubí està rebent, així com l´actitut de Catalunya Caixa i les institucions implicades. Donem suport a les companyes i companys de la PAH, tant en aquesta acampada com en totes aquelles accions porten endavant, ja que les seves reclamacions són justes i legítimes.

Les sancions rebudes són intents de callar la veu de la PAH (i la dels qui ens solidaritzem amb la PAH). Intents que s´obliden d´un fet fonamental, i es que amb aquestes multes han intentat sancionar-nos a totes i a tots, i que per tant les mostres de solidaritat també són col.lectives.

És per això, que des de CGT Rubí contestarem a la repressió amb una eina molt més poderosa, la solidaritat. Solidaritat per sonar suport a les accions de la PAH, per fer front conjuntament les sancions derivades de l´activisme social o sindical. Perquè davant la repressió a nosaltres no se´n acaven els recursos.

Solidaritat amb la PAH!

Rubí, Noviembre 2014

Federació Local CGT Rubí

Més informació:

- WEB CGT RUBÍ

- TWITTER CGT RUBÍ

- TWITTER PAH RUBÍ

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció