CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Rubí, davant la situació a l’acampada de la PAH Rubí a Catalunya Caixa

Dimecres, 5 novembre, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Comunicat de CGT Rubí, davant la situació de l'acampada de la PAH Rubí

Des de fa més d´un mes,la Plataforma de Afectados/as por las Hipotecas de Rubí, torna a donar-nos un exemple de compromís, dignitat i solidaritat, aquesta vegada amb una acampada a les portes d´una sucursal de Catalunya Caixa, entitat sobre la que perdrem massa temps escrivint linies ja que es per a tots/es coneguda la seva política en matèria d´habitatges, desnonaments...

Durant els últims dies la premsa s´ha anat fent difusió de diferents informacions a aquest respecte, com peer exemple, les recents sancions que la PAH està rebent (sumant aproximadament 2000 euros), les peticions de JNC de Sant Cugat per a que s´aixequi l´acampada i el seu suport a les sancions rebudes, així com múltiples peticions per part de diferents partits polítics per a que es retirin les multes contra les persones de la PAH.

Des de CGT Rubí, no volem contribuir a que es segueixi psant el focus d´atenció en qüestions amb una importància de segon nivell, com són les declaracions que la JNC pugui fer al respecte. Les seves lliçons sobre legalitat o sobre quines formes de protesta són legítimes o no, no haurien de tenir cap tipus d´interès mediàtic. El focus d´atenció hauria de centrar-se en les problemàtiques de les persones afectades per l´estafa bancària i pel lucratiu negoci de la banca.

Hauria d´atendre´s les reclamacions de la PAH i la mobilització social que, al carrer, clama contra les injustícies, la concentració de riquesa i poder, augment estrepitós de la precarietat i desigualtat… per citar només alguns exemples. Tota la resta succeeix com irrellevant i anecdòtic.

En un context como l´actual, on els poders estant ajundant-se del seu més vell recurs (la repressió) mitjançant: lleis mordassa, sancions, empresonaments, redades i detencions arbitràries, manipulació mediàtica, etc. de poc van a servir-nos debats esterils i sensecap sentit crític.

Per tot plegat des de la CGT de Rubí, condemnem les sancions que la PAH de Rubí està rebent, així com l´actitut de Catalunya Caixa i les institucions implicades. Donem suport a les companyes i companys de la PAH, tant en aquesta acampada com en totes aquelles accions porten endavant, ja que les seves reclamacions són justes i legítimes.

Les sancions rebudes són intents de callar la veu de la PAH (i la dels qui ens solidaritzem amb la PAH). Intents que s´obliden d´un fet fonamental, i es que amb aquestes multes han intentat sancionar-nos a totes i a tots, i que per tant les mostres de solidaritat també són col.lectives.

És per això, que des de CGT Rubí contestarem a la repressió amb una eina molt més poderosa, la solidaritat. Solidaritat per sonar suport a les accions de la PAH, per fer front conjuntament les sancions derivades de l´activisme social o sindical. Perquè davant la repressió a nosaltres no se´n acaven els recursos.

Solidaritat amb la PAH!

Rubí, Noviembre 2014

Federació Local CGT Rubí

Més informació:

- WEB CGT RUBÍ

- TWITTER CGT RUBÍ

- TWITTER PAH RUBÍ

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció