CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Sanitat Tarragona davant la manca d’informació per part de les autoritats sanitàries sobre l’enterovirus

Dijous, 19 maig, 2016

LA CGT DAVANT DE LA MANCA D’INFORMACIÓ SOBRE L’ENTEROVIRUS

Després d’adreçar-nos a l’ICS que ens ha adreçat al Departament de Salut i després que aquest ens ha desviat la trucada a un contestador automàtic de mòbil hem de dir el següent:

La CGT denunciem la opacitat informativa per part de les autoritats sanitàries en relació amb el virus, de moment desconegut oficialment, encara que batejat pels mitjans de comunicació com a EV-D68 i segons l’Institut Català de la Salut com a ENTEROVIRUS.

A Tarragona els infants afectats arriben als divuit. Concretament, dotze nens han hagut de ser traslladats a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Sis d’aquests nens segueixen ingressats, amb evolució favorable, a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons els mitjans de comunicació s’han detectat més d’una quarantena de casos a Catalunya. En declaracions del president de la Societat Catalana de Pediatria, Ferran Moraga Llop "diversos" casos han hagut de ser ingressats en UCI, per bé que s’han recuperat.

Des de CGT creiem que el nombre de casos, conjuntament amb la gravetat que comporta el fet d’ingressar en cures intensives, demana que les autoritats sanitàries de Catalunya informin degudament a la ciutadania així com a les treballadores, molts dels quals no tenen coneixement del fet ni dels protocols a aplicar per tal d’evitar el contagi i transmissió de l’esmentat enterovirus.

EXIGIM INFORMACIÓ!

CGT Sanitat Tarragona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció