CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Telefónica en relació als acomiadats, en vaga de fam

Divendres, 9 novembre, 2012

Enviem comunicat de suport a la inèdita vaga de fam a Telefónica per la readmissió de persones acomiadades per baixes mèdiques justificades (de forma improcedent segons els tribunals, de forma immoral i canalla segons la CGT).

LES SEVES REITERADES ABSÈNCIES JUSTIFICADES AL SEU LLOC DE TREBALL FAN QUE LA PRESTACIÓ DE SERVEIS NO RESULTI RENDIBLE PER EL QUE NO EXISTEIX UNA ALTRA SOLUCIÓ QUE RESOLDRE EL SEU CONTRACTE DE TREBALL

Ens treuen el treball, la nostra font d'ingressos, el que ens manté, ens fregeixen a impostos per acabar malbaratant o robant tal recaptació, ens arrenquen de casa amb el deute encara pendent, ens peguen, multen i detenen quan protestem pacíficament, ens empobreixen fins a la misèria.
A més, pretenen arrabassar la dignitat i l'esperança quan es recoxinegen de totes nosaltres mostrant el nivell de vida de la gent poderosa, els exagerats beneficis de les grans empreses, les seves prepotents i xulesques declaracions a peu de iot o des del forat 9.

Com volen que reaccionem? Quin resultat esperen obtenir? En què esperen que desemboqui seva traïdora pressió, la seva avarícia i premeditat robatori, el seu manifest desvergonyiment i indignitat? Algú necessita si teniu, els que tenim davant, nom, cognoms i càrrec de qui són el maleït poder? No és el nostre enemic principal el propi poder?
 

Eliseu Reclus va dir: "Si un individu aïllat, corroït per l'odi, es venja de la societat que el va educar deficientment, què puc jo oposar? És el resultat de forces irrefrenables, la conseqüència de profundes passions, l'erupció de la justícia en la seva primitiva forma ". I anteriorment Piotr Kropotkin: "Ningú té el dret d'incitar a altres a venjar-se, però si el que sent en la seva carn tot aquest infern comet un acte de desesperació, que el jutgin els que són els seus iguals, els que amb ell suporten la càrrega dels sofriments del pària ... ".

Avui cada vegada és més fàcil en qualsevol lloc i moment escoltar a algú, de qualsevol condició llevat poderosa, dir el que tanta gent sent i veu venir ... tant odi acabarà en apoteosi ... cada tensió es resol en el seu final.

Però la solvent empresa líder de la qual som assalariades té sort. Molta sort. Ens ha reduït el poder adquisitiu-per més que s'entestin les organitzacions domèstiques i domesticades, 'la vida' puja més del que ho fan els nostres sous-i augmentat la productivitat mitjançant la nova classificació professional-mobilitat funcional lliure i gratuïta entre llocs / categories dins del mateix grup professional i gairebé lliure entre diferents grups. Simultàniament ha obtingut beneficis, destruït desenes de milers de llocs de treball, aplicat amb acarnissament la repressió disciplinària, pressionat als que tenen malalties cròniques i acomiadat a aquelles persones que han gosat estar de baixa mèdica només els dies en què realment estaven malaltes. Tot molt legal, això sí. Tan acord amb la llei com injust. Tan immoral.

Recordem que l'empresa no ha volgut negociar res respecte als acomiadaments per absentisme, més quan el va utilitzar per acovardir la plantilla i les mobilitzacions convocades per aconseguir la readmissió de tots dos acomiadaments no van comptar amb el suport massiu necessari, excepte en algunes províncies en les que hi ha més presència del sindicalisme combatiu.

Telefónica nega la readmissió de Marcos i M ª Cruz, encara que en les sentències es reconeix l'abús de poder: la primera de Marc dictamina acomiadament nul i la segona improcedent, com la de M ª Cruz.
Per això, amb valentia, sis treballadors de Telefònica estan en vaga de fam, des del dilluns 5, per la readmissió de Marcos i Mª Cruz, QUE NO HAVIEN FALTAT ALS SEUS DEURES CONTRACTUALS SINÓ QUE HAVIEN TINGUT UNA MALA RATXA DE SALUT.

ESGOTADES TOTES LES VIES PRÈVIES
NO ES VEU UNA ALTRA SOLUCIÓ QUE AQUESTA MESURA EXTREMA

La CGT aplaudeix i dóna suport a aquesta iniciativa. PER LA READMISSIÓ DE MARCOS I Mª CRUZ

9 novembre 2012

Pots seguir i opinar a Twitter hashtag #huelgadehambretelefonica

Més informació:

- VAGA DE FAM A TELEFONICA

- CGT TELECOMUNICACIONES

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció