CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT TMB BUS sobre l’acord amb la proposta finalista de la direcció de TMB

Dimecres, 19 desembre, 2012

COMUNICAT DE CGT AUTOBUSOS DE TRANSPORTS METROPOLITANS DE BARCELONA SOBRE LA PROPOSTA FINALISTA DE LA DIRECCIÓ

L'Assemblea General de Treballador@s d'autobusos de TB, de mati i tarda, ha ratificat per àmplia majoria la proposta finalista de la Direcció (que pots consultar a sota).

L'acord bàsicament consisteix en que ara si que hi ha data (entre el 1 i el 5 de gener del 2015) i quantitat econòmica (el 7,14) sobre sou base i antiguitat amb les taules salarials del 2012.

Aquesta és la diferencia amb el que van signar en el seu dia SIT i UGT que no acabava de concretar la quantitat i la data, i es basava en la bona fe de l'empresa.

L'assemblea ha decidit convocar mobilitzacions el 7 de febrer coincidint amb el judici per l'acomiadament del company de Andreu de Cabo afiliat i ex-delegat de CGT.

Caldria també fer un esment especial a aquest tema perquè des de la mesa s'ha consultat als treballadors, sense que ningú votes en contra, que ara el que toca es centrar-nos en la lluita per a que Andreu de Cabo sigui readmès en la empresa.

El Comitè de Empresa de Transports de Barcelona te acordat des de fa anys que quan un treballador de la empresa es acomiadat i aquest acomiadament es declarat improcedent el Comitè de Empresa ha de convocar vaga per demanar la seva reincorporació.

A mes recordem que el dimecres 19 de desembre de 10h a 15h, hi ha convocada una aturada contra la repressió sindical i per mostrar el suport als companys Mercader i Garganté. Hi haurà una concentració a les 11:30h a la Ciutat de la Injustícia (costat Gran Via).

Secció Sindical CGT Autobusos TMB

Barcelona, 17 de desembre 2012

COMUNICAT COMITÈ DE CONVENI:

tmb comite conveni acord direcció tmb

Més informació: www.cgtpsa.com

Twitter: @cgtpsa

Carles Garcia: 692 057 751

EMAIL COMITÈ DE CONVENI: comitedescansos@gmail.com

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció