CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Valeo Climatització davant l’ERTO presentat per l’empresa fins a finals del 2015

Dissabte, 19 juliol, 2014

Secció Sindical de Valeo Climatització

El passat 27 de juny Valeo Climatització va presentar un ERTO de suspensió de contractes per a tota la plantilla de 50 dies de mitjana per treballador fins al 31 de desembre de 2015.

CGT, després de revisar i valorar les causes productives i organitzatives que l'empresa fa que concorren, constatem que aquestes no existeixen. Les productives no concorren, ja que és el propi Grup multinacional Valeo el que distribueix la producció entre les diferents plantes que té en diversos territoris d'Espanya, com a la resta del món, donant-se la paradoxa que hi ha algunes plantes de Valeo a Espanya, on s'estan contractant fins a 150 treballadors, mentre que a la de Martorelles, s'al·lega un sobredimensionament induït, sent que a més aquesta és una estratègia que s'utilitza reiteradament any rere any per la companyia. Les causes organitzatives no concorren ja que no s'han canviat els mètodes ni procediments de treball.

Davant aquesta situació i l'incompliment d'un Pla Industrial, que ja va costar retallades en condicions laborals a la plantilla, el Comitè d'Empresa ha decidit convocar una setmana de vaga, que s'anirà prorrogant el dimecres de cada setmana en cas que no es presenti una solució que garanteixi l'ocupació per a tota la plantilla.

A més des d'aquesta nit, el Comitè d'Empresa es reunirà de manera permanent en els locals de Valeo.

Secció Sindical de CGT Valeo.

Martorelles a 16 juliol 2014

Més informació:

Demetrio Bermejo Comitè d'Empresa CGT Valeo. 657.665.325
José Gualda. Comitè d'Empresa CGT Valeo 607.347.432
J. Antonio Blánquez. delegat sindical CGT Valeo. 677.343.379

- PÀGINA FACEBOOK CGT VALLÈS ORIENTAL

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

Tancament de treballadors de CGT Valeo a dins l´empresa per l´ERTO a la plantilla de Martorelles: