CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Vallès Oriental desmentint les acusacions de CCOO sobre l’atac al seu local de Mollet

Diumenge, 3 octubre, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Comunicat:

Des de la Confederació General del Treball (CGT) del Vallès Oriental volem manifestar la nostra més enèrgica repulsa a la nota de premsa emesa per CCOO del Vallès Oriental - Maresme, per a ser tan ofensiva com falsa.
En aquesta nota de premsa es fa responsable a la CGT i la resta d’organitzacions convocants de la manifestació del dia 29-S d’uns suposats actes vandàlics i atacs a la seva seu de Mollet del Vallès.

Exigim a CCOO Vallès Oriental - Maresme una rectificació immediata de les seves difamacions, reservant-nos el dret a prendre les mesures legals oportunes.

Aquestes difamacions, no malmetran l’èxit de la manifestació unitària de Mollet. Aquesta mobilització ha estat una de les més importants a la comarca dels últims anys, on els ciutadans de Mollet i de la resta de la comarca varem sortir al carrer a manifestar-se contra la Reforma Laboral, així com una mostra de solidaritat amb les persones acomiadades a Figueras Internacional, contra el tancament de Derbi, també como contra la retallada de les pensions i a favor dels drets de les persones immigrades i aturades.

Per acabar, volem aclarir davant d’algunes informacions que asseguraven que el nostre sindicat no va convocar vaga el passat 29-S, que CGT va registrar el passat 27 d’agost la seva pròpia convocatòria de Vaga General per tot el territori de l’estat espanyol i el 6 de Setembre per l’àmbit de Catalunya. Ambdues convocatòries desmarcades dels sindicats majoritaris.

Salut

Confederació General del Treball del Vallès Oriental

Mollet del Vallès, 30 de Setembre de 2010.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print