CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de CGT Vallès Oriental desmentint les acusacions de CCOO sobre l’atac al seu local de Mollet

Diumenge, 3 octubre, 2010

Comunicat:

Des de la Confederació General del Treball (CGT) del Vallès Oriental volem manifestar la nostra més enèrgica repulsa a la nota de premsa emesa per CCOO del Vallès Oriental - Maresme, per a ser tan ofensiva com falsa.
En aquesta nota de premsa es fa responsable a la CGT i la resta d’organitzacions convocants de la manifestació del dia 29-S d’uns suposats actes vandàlics i atacs a la seva seu de Mollet del Vallès.

Exigim a CCOO Vallès Oriental - Maresme una rectificació immediata de les seves difamacions, reservant-nos el dret a prendre les mesures legals oportunes.

Aquestes difamacions, no malmetran l’èxit de la manifestació unitària de Mollet. Aquesta mobilització ha estat una de les més importants a la comarca dels últims anys, on els ciutadans de Mollet i de la resta de la comarca varem sortir al carrer a manifestar-se contra la Reforma Laboral, així com una mostra de solidaritat amb les persones acomiadades a Figueras Internacional, contra el tancament de Derbi, també como contra la retallada de les pensions i a favor dels drets de les persones immigrades i aturades.

Per acabar, volem aclarir davant d’algunes informacions que asseguraven que el nostre sindicat no va convocar vaga el passat 29-S, que CGT va registrar el passat 27 d’agost la seva pròpia convocatòria de Vaga General per tot el territori de l’estat espanyol i el 6 de Setembre per l’àmbit de Catalunya. Ambdues convocatòries desmarcades dels sindicats majoritaris.

Salut

Confederació General del Treball del Vallès Oriental

Mollet del Vallès, 30 de Setembre de 2010.