CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de condemna davant les actuacions/detencions policials i les mesures decretades per als companys Isma, Dani i Javi.

Dissabte, 14 abril, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Federació Comarcal de CGT al Baix Penedès, mostrar el més radical rebuig a les actuacions polític-repressives dutes a terme pel Govern de la Generalitat de Catalunya a través seves forces de repressió, els Mossos d'Esquadra, durant la jornada de Vaga General del passat 29 de març a la ciutat de Barcelona.

Aquestes actuacions només poden qualificar-se de desproporcionades i totalment arbitràries, ja que fora de fer-les d'una manera selectiva, si haguessin volgut, aquestes es van fer de forma indiscriminada causant nombrosos ferits, alguns d'ells molt greus. Aquestes obeeixen a una "caça de bruixes" dirigida des de la Conselleria d'Interior en estreta col•laboració amb l'Ajuntament de la ciutat Comtal, amb l'únic objectiu de desmotivar la mobilització i coaccionar la població davant les contínues agressions de l'Estat Espanyol i de la mateixa Generalitat contra la classe treballadora i la ciutadania en general, criminalitzant als moviments socials i sindicals més crítics, que han donat, donen i donaran contínues respostes a la guerra de classes, a les contínues retallades socials i laborals per part del capital i els seus institucions, veient-se aguditzada des de l'evidència de la crisi del capitalisme.

Les accions polític-repressores s'han saldat amb multitud de detencions, d'entre les quals s'han vist afectats 4 companys i veïns del Vendrell, 3 que tan sols havien de ser partícips d'una manifestació i un altre que formava part d'un piquet informatiu totalment legal. Els primers ja posats en llibertat amb càrrecs de desobediència - David, Josep i Pere - el passat 1 d'abril, havent de lamentar la presó preventiva decretada per el company Isma, que d'una manera que sobrepassa les qüestions jurídiques, per les absurdes al•legacions efectuades i que albiren el seguiment exprés d'un patró polític, que fa que a dia d'avui Isma no es pugui trobar a casa amb la seva família i éssers estimats, igual que Dani i Javi.

CGT Baix Penedès instem les respectives i immediates posades en llibertat dels companys, amb la retirada de càrrecs que s'imputen, igual que a la retirada de les imputacions de desobediència dels altres 3 companys, ja que evidencia un maquillatge repressiu i de il•legalitat en les detencions sofertes per aquests companys.

A tots ells la nostra més sincera mostra de solidaritat i suport, així com donar força i ànims als seus familiars.

SALUT

FEDERACIÓ COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

El Vendrell, 14 d’abril, jornada solidària amb els vendrellencs detinguts el 29M a Barcelona:

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article7006

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció