CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de condemna davant les actuacions/detencions policials i les mesures decretades per als companys Isma, Dani i Javi.

Dissabte, 14 abril, 2012

Des de la Federació Comarcal de CGT al Baix Penedès, mostrar el més radical rebuig a les actuacions polític-repressives dutes a terme pel Govern de la Generalitat de Catalunya a través seves forces de repressió, els Mossos d'Esquadra, durant la jornada de Vaga General del passat 29 de març a la ciutat de Barcelona.

Aquestes actuacions només poden qualificar-se de desproporcionades i totalment arbitràries, ja que fora de fer-les d'una manera selectiva, si haguessin volgut, aquestes es van fer de forma indiscriminada causant nombrosos ferits, alguns d'ells molt greus. Aquestes obeeixen a una "caça de bruixes" dirigida des de la Conselleria d'Interior en estreta col•laboració amb l'Ajuntament de la ciutat Comtal, amb l'únic objectiu de desmotivar la mobilització i coaccionar la població davant les contínues agressions de l'Estat Espanyol i de la mateixa Generalitat contra la classe treballadora i la ciutadania en general, criminalitzant als moviments socials i sindicals més crítics, que han donat, donen i donaran contínues respostes a la guerra de classes, a les contínues retallades socials i laborals per part del capital i els seus institucions, veient-se aguditzada des de l'evidència de la crisi del capitalisme.

Les accions polític-repressores s'han saldat amb multitud de detencions, d'entre les quals s'han vist afectats 4 companys i veïns del Vendrell, 3 que tan sols havien de ser partícips d'una manifestació i un altre que formava part d'un piquet informatiu totalment legal. Els primers ja posats en llibertat amb càrrecs de desobediència - David, Josep i Pere - el passat 1 d'abril, havent de lamentar la presó preventiva decretada per el company Isma, que d'una manera que sobrepassa les qüestions jurídiques, per les absurdes al•legacions efectuades i que albiren el seguiment exprés d'un patró polític, que fa que a dia d'avui Isma no es pugui trobar a casa amb la seva família i éssers estimats, igual que Dani i Javi.

CGT Baix Penedès instem les respectives i immediates posades en llibertat dels companys, amb la retirada de càrrecs que s'imputen, igual que a la retirada de les imputacions de desobediència dels altres 3 companys, ja que evidencia un maquillatge repressiu i de il•legalitat en les detencions sofertes per aquests companys.

A tots ells la nostra més sincera mostra de solidaritat i suport, així com donar força i ànims als seus familiars.

SALUT

FEDERACIÓ COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

El Vendrell, 14 d’abril, jornada solidària amb els vendrellencs detinguts el 29M a Barcelona:

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article7006

Attached documents