CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de Dones Llibertàries davant el 1r de Maig de 2010

Dimarts, 27 abril, 2010

Adjuntem el comunicat de Dones Llibertàries de la CGT, signat també pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de Catalunya, amb motiu del primer de Maig 2010:

LES DONES TREBALLADORES NO ENS DEIXEM ENGANYAR. CAPITALISME ÉS CRISI.

Els sindicats CCOO i UGT i el govern Zapatero parlen de Reforma Laboral per acabar amb l´atur, però nosaltres sabem que és MENTIDA. L´atur continua creixent i la nova reforma laboral fa retrocedir les nostres condicions laborals i de vida.

Ens diuen que és necessària la privatització dels serveis públics (Sanitat, Educació, Serveis Socials...) per estalviar recursos, però nosaltres sabem que és MENTIDA. La privatització suposa el deteriorament i l'encariment de serveis essencials, i ens obliga a fer-nos càrrec de les persones dependents dins de casa.

Ens diuen que amb la Llei d'Igualtat, Dependència i Violència de Gènere les dones hem guanyat drets, però nosaltres sabem que és MENTIDA. Aquestes lleis són maquillatge perquè no tenen dotació pressupostària. Les dones perdem les feines i les que treballem som precàries.

Ens diuen que amb la nova Llei d'Avortament les dones tindrem més capacitat de decidir, però nosaltres sabem que és MENTIDA. La llei no garanteix l'avortament lliure i gratuït, sobretot per les dones migrants, joves i amb pocs recursos econòmics.

Ens diuen que cal endurir les lleis contra les persones migrades, les treballadores sexuals, les okupes, però nosaltres sabem que és MENTIDA. La repressió policial amaga xenofòbia, hipocresia masclista i violència d'estat contra les dones.

DONA, CONFIEM NOMÉS EN LA NOSTRA LLUITA.

Lluitem per:

-Aturar la Refoma Laboral, la reforma de les Pensions, i les privatitzacions de la Sanitat, Educació i Serveis Socials.

-Cap acomiadament sense resposta! Repartiment de tot el treball i la riquesa. Setmana de 35h per llei, cap a les 32h.

-Salari Mínim Interprofessional de 1200 euros. Augment de les pensions.
-Drets laborals i socials per les treballadores sexuals.

-Avortament lliure i gratuït a càrrec de la Sanitat Pública.

Dones Llibertàries i Secretariat Permanent de CGT Catalunya