CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT de Barcelona per al 1r de Maig

Divendres, 27 abril, 2012

1 de maig en defensa del dret a l'organització

L'estat del capital no en té prou amb una reforma jurídica. Necessita tornar a començar de zero tota la relació social. No en té prou amb una reforma laboral que retrotreu a la classe obrera a la situació del segle XIX. Necessita que l'obrer estigui indefens i desarmat. Necessita destruir l'única arma que disposa la classe obrera: l'organització.

L'atac contra l'organització obrera es concreta en un atac des de tots els fronts possibles contra l'anarcosindicalisme i la seva creixent influència. No en tenen prou amb el sindicalisme domesticat i claudicant, necessiten acabar amb l'organització de l'anarcosindicalisme i això, avui, significa atacar a la CGT.

El recent ingrés a la presó preventiva incondicional de la nostra companya Laura Gómez, Secretària d'Organització de la FL de Barcelona, és la punta de llança de l'atac contra la nostra organització i contra tot sindicalisme no controlat directament per l'estat.

Per això, aquest 1 de maig hem de donar una resposta contundent a aquest atac. La CGT ha de mostrar la seva capacitat de convocatòria en defensa de la companya Laura, en defensa de la pròpia Confederació i en defensa de l'elemental dret a l'organització autònoma de la classe obrera.

Cridem a tota l'afiliació confederal a manifestar-se el dia 1 de maig amb la Federació Local de Barcelona a Via Laietana / Plaça de l'Àngel el dia 1 de maig a les 11:00h.

Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT