CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT de Barcelona per al 1r de Maig

Divendres, 27 abril, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

1 de maig en defensa del dret a l'organització

L'estat del capital no en té prou amb una reforma jurídica. Necessita tornar a començar de zero tota la relació social. No en té prou amb una reforma laboral que retrotreu a la classe obrera a la situació del segle XIX. Necessita que l'obrer estigui indefens i desarmat. Necessita destruir l'única arma que disposa la classe obrera: l'organització.

L'atac contra l'organització obrera es concreta en un atac des de tots els fronts possibles contra l'anarcosindicalisme i la seva creixent influència. No en tenen prou amb el sindicalisme domesticat i claudicant, necessiten acabar amb l'organització de l'anarcosindicalisme i això, avui, significa atacar a la CGT.

El recent ingrés a la presó preventiva incondicional de la nostra companya Laura Gómez, Secretària d'Organització de la FL de Barcelona, és la punta de llança de l'atac contra la nostra organització i contra tot sindicalisme no controlat directament per l'estat.

Per això, aquest 1 de maig hem de donar una resposta contundent a aquest atac. La CGT ha de mostrar la seva capacitat de convocatòria en defensa de la companya Laura, en defensa de la pròpia Confederació i en defensa de l'elemental dret a l'organització autònoma de la classe obrera.

Cridem a tota l'afiliació confederal a manifestar-se el dia 1 de maig amb la Federació Local de Barcelona a Via Laietana / Plaça de l'Àngel el dia 1 de maig a les 11:00h.

Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció