CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT de Lleida davant la situació dels treballadors temporers

Diumenge, 7 agost, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

VOLEM FRUITA AMB JUSTÍCIA SOCIAL

Un any més per aquestes dates tornem a trobar treballadors temporers dormint als carrers de la nostra ciutat i en diversos assentaments de poblacions dels voltants, i treballant en unes condicions laborals properes a l’esclavatge.

Com a l'estiu passat i en anys anteriors, en que diferents col•lectius com la Crida per Lleida, ARRAN o Papers i Drets per a Tothom vam denunciar la situació dels campaments a la ciutat, els abusos laborals, la desatenció per part de l’administració, i en alguns casos, la violència institucional. La CGT de Lleida torna a denunciar la situació en què es troba aquest col•lectiu de treballadors. Una anys després de la creació del grup de treball que en teoria havia de solucionar una situació que porta donant-se des dels últims 20 anys, arribat al moment de la veritat, la situació continua sent la mateixa. L’arribada tardana, i en menys quantitat que altres anys d’aquests treballadors, no ha pogut dissimular la nul•la voluntat política per eradicar una situació que ens hauria de fer vergonya.

Per aquesta raó ens sumem la campanya engegada per la Crida per Lleida demanant SALARIS I HABITATGES DIGNES, PREUS JUSTOS I PAGESIA AMB FUTUR.

VOLEM FRUITA AMB JUSTÍCIA SOCIAL!!!

#aPonentDestriem

CGT de Lleida
Lleida 6 d’agost

https://www.facebook.com/CGTLleida
https://twitter.com/cgtlleida

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció