CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT de Sabadell en relació a la detenció de dos joves d’ARRAN el 29 de juliol

Dimecres, 30 juliol, 2014

COMUNICAT DE LA CGT DE SABADELL EN RELACIÓ A LA DETENCIÓ DE DOS JOVES D’ARRAN. 29.7.2014

Un cop més l’Estat capitalista ha posat per davant els interessos privats a les necessitats socials. Un cop més la propietat privada ha passat per sobre de les necessitats reals de la població. Un cop més, han estat els i les joves les que han acabat pagant els plats trencats no només del sistema capitalista que els priva del dret a un habitatge digne, sinó també, de la repressió.

Un cop més l’Estat, a través de la seva policia classista, els mossos d’esquadra, ha criminalitzat i incriminat a joves innocents les quals l’únic delicte que han comés ha estat defensar el dret a un habitatge digne mitjançant la lluita. Un cop més, els mossos d’esquadra s’han pres la justícia per la seva banda i han actuat il·legalment entrant a una vivenda sense cap ordre judicial, intimidant els joves que hi havia dins la vivenda i les solidàries que s’han concentrat fora de l’habitatge durant el matí. Dues persones detingudes i altres tantes identificades ha estat el saldo amb que ha acabat l’acció dels gossos del govern de la Generalitat.

Un cop més però, la solidaritat s’ha mostrat als carrers de Sabadell. Solidaris i solidàries s’hi ha concentrat davant l’habitatge alliberat per mostrar la seva repulsa i denunciar l’acció que els mossos d’esquadra estaven duent a terme. Durant tot el dia hi ha hagut una concentració davant la comissaria de la policia de Sabadell en solidaritat amb els detinguts i en contra de la repressió al jovent. Hem de dir, que en el moment d’escriure aquest comunicat, les detingudes encara no han declarat i porten ja més de 8 hores a dependències policials.

Des de la CGT de Sabadell volem fer una crida a totes les treballadores i treballadors de Sabadell a solidaritzar-se amb les joves que, mitjançant la lluita, alliberen espais com a eina no només de denúncia contra la situació actual sinó també com a eina per aconseguir habitatges dignes, mitjançant l’autogestió, per a les persones que no es poden permetre pagar els lloguers i les hipoteques que els banquers lladres ens imposen dia a dia.

Des de la CGT de Sabadell volem donar tot el nostre suport a les detingudes i a les assemblees de joves d’ARRAN Sabadell per a que no defalleixin en la seva lluita, que també és la nostra. Així, posem a disposició de les detingudes el nostre suport jurídic, i a les joves que lluiten per defensar l’habitatge digne i contra l’especulació, totes les eines de que disposa la nostra organització.

De la mateixa forma, denunciem l’acció repressiva que un cop més l’Estat i la Generalitat, a través dels mossos d’esquadra, han dut contra el jovent treballador de la ciutat. Demanem explicacions per la prevaricació en la pràctica policial, per entrar a cases okupades sense ordres judicials i per l’actitud intimidatòria i agressiva que han mostrat en tot moment a les joves que en aquell moment es trobaven dins i fora de la vivenda.

Per tot això, com diuen les nostres companyes d’ARRAN, seguirem desobeint l’absurd. A les vagues, a les ocupacions, al carrer, la lluita és l’únic camí.

El jovent seguem arran, endavant amb la lluita per una vivenda digna!!
Un desallotjament, una altra okupació.

Contra l’Estat i la repressió, LLIBERTAT DETINGUDES!!

Federació Local de la CGT de Sabadell.

>>> Mireu també:
Desallotjat a Sabadell un edifici alliberat que pretenia garantir el dret a l’habitatge del jovent de la ciutat
http://directa.cat/noticia/desallotjat-aquest-migdia-sabadell-un-edifici-alliberat-que-pretenia-garantir-dret-l’habitat

Més informació:

- TWITTER CGT SABADELL

- WEB CGT SABADELL

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció