CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT. Fins sempre, company Fernando Fernán Gómez

Dissabte, 24 novembre, 2007

El Secretariat Permanent del Comité Confederal de la Confederació General del Treball (CGT), en nom de tota l'organització, desitja expressar el seu últim comiat anarcosindicalista al company Fernando Fernán Gómez, figura sense la qual seria incomprensible la història cinematogràfica, teatral i literària del segle XX espanyol. Amb això, no descobrim res de nou, ja que ha sigut tot el món de la cultura qui ha reconegut i continuarà reconeixent, els teus prodigiosos valors artístics.

arton20167-5ede6.jpgCom a organització sindical i social, els treballadors i treballadores que formem la CGT ens sentim orgullosos perquè persones de la teva talla intel·lectual formen part de la família anarquista, de la família anarcosindicalista. Amb treballadors com tu, ens sentim acompanyats, enfortits, menys sols, amb més forces per a reafirmar-nos en la defensa de les nostres idees, dels nostres pensaments, dels nostres models, amb més recursos per continuar defenent aquest altre món que tots i totes portem en els nostres cors.

Els teus gestos de coherència al llarg de tota la vida, inclòs el final, el teu compromís amb la teoria i la pràctica llibertària, continuaran sent un referent per a aquesta organització, continuarà sent un exemple necessari, especialment per als nous companys i companyes que s'acostin a les nostres idees, a les teves idees.

Estem convençuts que compartim amb tu la necessitat de continuar lluitant per la justícia social i per la llibertat en aquesta realitat actual que tant ens manipula i aliena. No dubtis que en CGT i amb la CGT, seguirà sempre encesa la flama de la rebel·lia.

Company Fernando. Que la terra et sigui lleu.


- Notícia de la seva mort
- Article d'Abel Ortiz. La rojinegra