CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la CGT sobre la situació existent a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimarts, 24 gener, 2012

Comunicat de la Secció Sindical de CGT contestant les declaracions de la cúpula de Sanitat i l'ICS sobre la situació a l'Hospital Joan XXIII.

Davant les declaracions de la cúpula de Sanitat i l’ICS, dient que obrien 5 quiròfans i 60 llits a l’Hospital Joan XXIII, la Secció Sindical de la CGT del Hospital Joan XXIII, vol puntualitzar, que a data 23 de gener de 2012, només s’han obert dos quiròfans més dels que hi havia fins ara oberts, no cinc com afirma el comunicat fet per la Direcció de l’Hospital amb data 21 de gener de 2012.

Aquests quiròfans oberts són del torn de matí. Sembla que volen obrir algun quiròfan més de CMA al matí al mes de febrer, sense concretar data, mentre els quiròfans de tarda, de CMA i de Cirurgia amb ingrés, formaven part del Pla de Xoc contra les llistes d’espera, que precisament a l’Hospital Joan XXIII han augmentat 256%.

En referència als llits oberts a les plantes, segons ells 60, ha estat degut a la pressió assistencial provocada pel col·lapse de pacients pendents d’ingressar a urgències que nosaltres hem denunciat constantment i que la nit del 9 al 10 de gener, a les 4 hores de la matinada era de 24 pacients pendents d’ingrés, portant alguns d’ells més de 24 hores esperant llit.

També reivindiquem com a qüestió innegociable l’apertura de la Sala de Hemoninàmica, els 365 dies a l’any, les 24 hores.

Aquestes mesures, que ells, el Departament de Sanitat i l’ICS, presenten com la panacea, per nosaltres no suposen més que passar de un molt deficient a deficient.

Per això el nostre sindicat, juntament amb el Sindicat Cobas, i amb l’Assemblea 15M Tarragona, hem convocat avui 24 de gener a partir de les 10h. fins a les 10h. del dia 25 de gener una tancada al hall de l'hospital.

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII Tarragona

Comença la tancada de 24 hores al Joan XXIII per reclamar més activitat quirúrgica

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=20636

Tancada de 24 hores a l'Hospital Joan XXIII per reclamar atenció permanent d'infarts

www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=23190

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció