CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la Secció sindical CGT ATLL sobre la situació a l’empresa

Dijous, 3 gener, 2019

En data d'ahir les treballadores d'ATLL hem rebut del Sr.Clariana, nou Director de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat, una comunicació de subrogació a l'ens públic. Immediatament desprès el Sr. Alfredo Gutiérrez, director d'ATLL CGC, SA ens trames una altra en que diu que el comunicat del Sr. Clariana no té validesa i que la Generalitat de Catalunya està fent un ús antijurídic.

Trobem aquesta situació intolerable i molt greu. Acciona (accionista majoritari d’ATLL) ataca amb subterfugis legals que són contraris a la decisió del Parlament de Catalunya i dels interessos de la ciutadania que ha comprovat com la privatització és sinònim d’especulació. Acciona s’aferra a mantenir el seu negoci de l’aigua perquè fins ara ha estat molt suculent, repartint-se molts calés entre els seus accionistes. El Govern de la Generalitat hauria d’haver complert amb la decisió del Parlament de que l'1 de gener del 2019 l'empresa Aigües Ter Llobregat fos pública, amb una gestió transparent i participada per la ciutadania. En comptes d’això, enceta la via del desnonament administratiu, una argúcia legal que trigarà temps en resoldre’s com l’actual procés d’independència!!

Podríem dir que una altre cop el Govern mal gestiona, de forma deliberada o no, el traspàs d’ATLL i com sempre, els qui patirem l’embat de les jugades no serem altres que treballadors/es i ciutadans/es.

De moment i pel que sabem la Generalitat reclama en el document de desnonament els béns, les obres i les instal•lacions de la xarxa Ter Llobregat, dels treballadors i treballadores no diu res. El comitè d'empresa, silenci total.

Barcelona, 3 de gener de 2019

Secció sindical CGT ATLL