CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la Secció Sindical CGT Panrico davant la proposta d’ERTO presentada per l’empresa

Divendres, 6 juny, 2014

Davant l'aparició en diversos mitjans de comunicació de la sol·licitud, per part de l'empresa, a la inspecció de Treball de Catalunya de l'aplicació d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació, aquesta secció sindical vol deixar constància del seu rebuig frontal a aquesta acció.

Considerem que es tracta d'una altra maniobra, l'enèsima de prepotència i desconsideració d'aquesta patronal, més encara quan ha aparegut sense preavís i sense cap tipus d'acord amb els representants dels treballadors. És aquesta una manera coherent de negociar? És així com es pot demanar desconvocar una vaga? Aquesta és la sensibilitat mostrada per l'empresa cap a una plantilla perjudicada després de vuit mesos de lluita? Saben per ventura que hi ha oberta una taula de negociació i una cita per a aquest divendres amb la Generalitat com mediadora? Són les mesures preses de forma unilateral les més lògiques per a arribar a un acord que acosti a les dues parts?

Aquesta secció sindical ratifica la vaga com mitjà per a no ajupir el cap i mantenir la dignitat que, com treballadors, tenim merescuda. Per descomptat que l'objectiu és mantenir els màxims llocs de treball possibles, però amb aquests bruts subterfugis, constants atacs i a qualsevol preu, evidentment que no.

Per altra banda, volem recordar-vos la manifestació convocada pels treballadors i treballadores de Panrico en vaga aquest divendres, dia 6 de juny a les 19 hores a l'Eix Macià de Sabadell, en un acte de reivindicació de la nostra lluita obrera comptant amb la força de tots els que ens donen el seu suport.

Secció Sindical CGT Panrico de Santa Perpètua de Mogoda.

5 de juny de 2014

Més informació:

- TWITTER CGT PANRICO

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció