CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la secció sindical de CGT Autobusos TMB contra les pujades de preu del transport públic

Divendres, 10 gener, 2014

Des de la secció sindical de CGT a Autobusos de Barcelona volem deixar ben clar el nostre suport, a tots els moviments socials que estan sorgint en contra de l'última pujada tarifaria.

Una vegada més els polítics i directius que gestionen malament TMB donen mostra de la seva incompetència. Ja són diverses setmanes les que portem rebent mitjançant premsa el missatge de dèficit per part de TMB i per tant no ens ha suposat cap sorpresa veure l'augment abusiu del preu tarifari que entrava en vigor a partir del 1 de Gener del 2014.

Des de CGT/PSA teníem la ingènua esperança, que després de les retallades que actualment estem sofrint els treballadors/es i amb la reducció de servei que ha generat la implantació de la Nova xarxa seria suficient per a no seguir sagnant econòmicament a l'usuari de Transports Metropolitans de Barcelona.

Són molts els anys que els conductors i la ciutadania de Barcelona portem pagant de les nostres butxaques, la gran incompetència que generen els nombrosos directius i fora de conveni que tenim dintre de TMB.

Per aquest motiu volem recordar a tots els nostres companys d'Autobusos de Barcelona i a la ciutadania en general quines són les nostres obligacions dintre del bus...

Els conductors no som inspectors !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZMM7g-rp4Gk

CGT Autobusos TMB

http://www.cgtpsa.com/
http://www.youtube.com/user/CgtPsa/videos
https://www.facebook.com/CgtBusBarcelonatmb
https://www.facebook.com/cgtbus.barcelona
https://twitter.com/cgtpsa
http://radiorosko.contrabanda.org/

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció