CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de la Secció sindical de CGT davant el desmantellament d’aquest cap de setmana a l’empresa FCC Logística

Dilluns, 28 març, 2011

L'empresa de serveis logistics FCC Logística del centre de treball de Palau-solità i Plegamans, que dóna els seus serveis a quatre clients en aquest centre, sent un d'ells la multinacional Reckitt Benckiser que entre els seus productes es troben marques tan conegudes com preservatius Durex, detergent Colon o la línia infantil Nenuco, ha decidit dur-se l'operativa del centre de Palau al centre de la mateixa empresa a Alovera, Guadalajara, provocant amb aquesta situació 10 acomiadaments immediats a 31 de març i de la resta de personal, 14 persones, o es van a Guadalajara o al carrer.

Aquesta situació ha provocat unes negociacions que han conclòs en una convocatòria de vaga indefinida per al pròxim dia 31 de març, havent-los avisat de la mateixa divendres passat dia 25. L'empresa ha portat el cap de setmana personal d'un altre centre (presumptament d'Alovera, doncs no ens van deixar entrar als representants dels treballadors per a conèixer la seva procedència) per a anar traient el material i emportant-se'l a la destinació, causant-nos una gran ràbia i impotència al veure com ens prenen el nostre treball aqui a Catalunya i l'hi duen a Guadalajara.

Els treballadors afectats anirem a la seu i magatzems de Reckitt Benckiser a Barcelona per a manifestar-los la nostra opinió sobre aquesta decisió i dir-los a tots els catalans que no comprin els seus productes, que els comprin a Guadalajara, on es portarà a terme la distribució a partir d'ara gràcies a que el seu cost de producció és mes barat. Com pretenen que consumim productes tan cars si ens estan empobrint?

Tomás Aguililla, delegat de CGT al comitè d'empresa de FCC Logística

Mollet del Vallès, Vallès Oriental, 27 de març de 2011.

* Nota d'última hora::

La vaga amb inici el 31 de març ha estat desconvocada