CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de les Encausades d’Aturem el Parlament 15J – 2011 davant la sentència de l’Audiència Nacional

Diumenge, 13 juliol, 2014

Amb el cap ben alt, seguim lluitant, seguim al carrer!

Altra volta, ens vam assabentar a través dels mitjans comercials de comunicació, en especial de El Mundo, que denota pertànyer al poder judicial, que les 19 imputades per l’acció “Aturem el Parlament” del 15 de juny de 2011 (1 d’elles està en rebel·lia) quedàvem absoltes. La informació es va difondre abans a la premsa burgesa que a les nostres advocades. Curiós.

En l’espectacle mediàtic, la fiscalia, que insisteix amb voler-nos enviar a la presó, no ha esperat, ni un sol dia en anunciar que ja ha interposat (amb els diners de totes les contribuents de l’Estat) un recurs al Tribunal Suprem. En aquest, ja s’hi han sumat el Parlament i la Generalitat. Potser allà, jutges més propers als interessos del poder, trobaran alguna via per condemnar-nos. Qui sap.

Una absolució hauria de ser sinònim d’alegria, però nosaltres, tot i que estem una mica més alleujades, i que dilluns vam brindar per la nostra llibertat, no acabem d’estar del tot contentes.

No, no estem satisfetes, perquè el judici a les persones que protesten va en augment i només pretén desviar l’energia de les lluites. I això, com moltes ja sabeu, ens condiciona a centrar el nostre temps a defensar-nos o en fer activitats per treure diners.

Però, motiu d’orgull i d’alegria és el fet que en cap moment hem demanat perdó per res, ja que creiem que són ells, els polítics, en tot cas, els que s’haurien de disculpar per les retallades que han aprovat i per aquests tres anys a l’espera d’entrar o no a presó.

Motiu d’orgull i d’alegria és el suport que hem rebut, perquè creiem que gràcies a aquest, gràcies a vosaltres, ha sigut possible que el nostre missatge, el de les que estàvem protestant aquell dia i ara, arribés lluny i que el tribunal veiés que no estem soles.

Gràcies a vosaltres, hem fet una demostració de força, en reafirmar-nos en la necessitat d’assenyalar als culpables de les nostres misèries, en la nostra manera de fer política al carrer, horitzontal i assembleària, sense més representants que nosaltres mateixes.

Estem amb el cap alt, perquè tot i que entre nosaltres, les encausades, tenim diferències, hem decidit anar totes a una, defensar-nos col·lectivament, amb un discurs polític, sense entrar en individualitzar l’estratègia.

Alhora encara ens queda moltes batalles per vèncer com la del llenguatge i la de la comunicació, on tot i estar en desigualtat de condicions, hem demostrat la importància que tenen els mitjans de contrainformació. Sense vosaltres, això tampoc hauria estat possible!

Nosaltres diem que seguim lluitant i seguim al carrer, perquè són moltes les lluites diàries que ens queden per combatre, com les companyes perseguides i criminalitzades. Per això, fem una crida que estiguem atentes a les properes convocatòries solidàries per: el Carlos i la Carmen de Granada, el “Cariñoso” i la Mònica que continuen en presó preventiva, els bastoners solidaris de Gràcia, les feministes encausades de Mallorca, els encausats per la vaga del 29M, les detingudes el 22M a Madrid, les imputades pel desnonament del Clot que es troben pendents de judici, a les represaliades de l’efecte Can Vies, i a tantes altres que ens deixem. La lluita continua!

PERQUÈ JUNTES HO PODEM TOT!!

La nostra millor arma, la solidaritat!

Encausades d’Aturem el Parlament 15J – 2011

http://encausadesparlament.wordpress.com/