CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de Premsa de la CGT del Vallès Oriental davant la convocatòria de Vaga General i mobilitzacions a la comarca

Divendres, 21 gener, 2011

Dies intensos els que es viuen en el si de l'anarcosindicalisme vallesà.

El dia 13 de Gener, la plenària de Sindicats de la CGT de Catalunya van acordar, amb l'adhesió del Sindicat d'Activitats Diverses de la CGT del Vallès Oriental, la convocatòria d'una Vaga General contra la reforma de les pensions que pretén impulsar el Govern Espanyol.

Entenem que la CGT no té la força suficient per tirar endavant ella sola una vaga d'aquestes característiques, malgrat tenir clar també que la situació no només es mereix un sol dia de vaga, sinó que caldria la mobilització permanent i revolucionària de la classe treballadora per aturar el desballestament de l'estat del benestar com el coneixem fins ara per part de la classe política i econòmica de l'Estat Espanyol.

Com que no disposem de la força suficient, però si de les ganes i les conviccions, la CGT del Vallès Oriental aposta per una Jornada de Lluita emparada dins el dret a la Vaga General pel proper dia 27 de Gener. Les mobilitzacions s'aniran concretant pels mitjans de comunicació dels que disposa el sindicat en els propers dies.

Alhora, convoca a la seva afiliació, així com a la ciutadania i a demés organitzacions socials i sindicals, a la concentració que tindrà lloc a Mollet del Vallès el proper dimecres 26 de Gener, a les 19h, davant de l'Ajuntament.

No podem perdre gaire, perquè ja ho hem perdut tot. Només ens queda la dignitat. I els carrers encara són nostres.

Ni un pas enrere.

A Mollet del Vallès, Vallès Oriental, 19 de gener de 2011

Federació Comarcal CGT Vallès Oriental


Dijous 27. Jornada de lluita amb cobertura de Vaga.

Manifestació a Barcelona a les 17.30 h Jardinets de Gràcia.

Pel mati hi haurà piquets informatius per Mollet per informar de les retallades.

Attached documents