CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de preparació de les “Jornades sobre els mitjans de comunicació alternatius avui”

Dijous, 16 setembre, 2010

Des de l’Ateneu Enciclopèdic Popular(AEP) de Barcelona estem preparant unes “JORNADES SOBRE ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ALTERNATIUS AVUI”, unes jornades de debat i reflexió sobre la situació actual dels mitjans alternatius.

Aquestes tindran lloc entre el 18 i 30 d’octubre d’enguany a l’Espai Obert, carrer Violant d’Hongria 71, 1er., de Barcelona

Comptarem amb l’exposició “LA PREMSA LLIBERTÀRIA DE CLANDESTINITAT 1939-1974” que ens servirà de marc i de punt de partida de les jornades. També projectarem entrevistes inèdites i documentals de la transició.

Hi hauran tres taules rodones essencials:

- La premsa alternativa avui.

- Les ràdios lliures

- Premsa digital, Webs de contrainformació.

Per això llancem una crida a tots els mitjans, grups, ateneus, associacions, etc., que estan treballant en aquests camps per a reunir-nos i debatre junts per tal d'enfortir, millorar i estendre els nostres mitjans alternatius.

Així dons, desitgem que els grups, persones i moviments socials, vinculats a mitjans alternatius, es donin per convidats a les jornades i hi participin activament. Igualment esperem que la participació i la reflexió entre tots ens permeti adquirir noves idees, nous coneixements per seguir avançant i creant contrainformació.

Per a qualsevol informació o suggeriment, posa't en contacte amb l’Ateneu Enciclopèdic:

aenciclopedic@yahoo.es

revistaenciclopedic@yahoo.es

www.ateneuenciclopedicpopular.org