CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de suport al CSA de CAN VIES del Comitè d’empresa de METRO de Barcelona

Divendres, 30 maig, 2014

Aquest Comitè d'empresa vol mostrar la seva màxima repulsa al desallotjament i posterior enderrocament de l'edifici, històric per a nosaltres, on estava situat el CSA CAN VIES.

Després de servir des de mitjan segle passat com a Ambulatori per als treballadors de Metro i com a locals sindicals fins a l'any 1994, aquest edifici a partir de llavors va passar a formar part de la vida social del barri de Sants.

Un grup de joves que reivindicaven el dret a la recuperació d'edificis vuits, van ocupar CAN VIES i ho van omplir de vida, projectes comunitaris i autogestió, per posar en pràctica l'organització popular als barris.

Durant 17 anys la seva incorporació al teixit social del barri és impossible d'amagar ni pels seus més acèrrims detractors, hi ha milers de veïns que ploren la seva pèrdua.

Aquest Comitè d'empresa, rebutja l'afany especulatiu de l'Ajuntament i la Direcció de Metro, així com les formes i les presses injustificades per derrocar aquest edifici, emparant-se en què serà ZONA NO EDIFICABLE, una promesa com d'altres que pot ser incomplida per aquests dos ens.

Des d'aquest Comitè d'empresa fem una crida de SOLIDARITAT a tots els treballadors en general i específicament als de Metro, perquè recolzin a les persones i organitzacions populars que lluiten per una Barcelona pels que la viuen i no solament pels que la visiten, així com per aquells que buscant espais de LLIBERTAT sofreixen la repressió.

TOTS/ES SOM CAN VIES
CAN VIES NO ES TOCA !!!

Comitè d'empresa de METRO de Barcelona

Barcelona, 30 de maig de 2014.

Més informació:

- TWITTER CGT METRO BCN

- WEB CGT METRO BCN

Attached documents