CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de suport de la CNT francesa a la jornada de lluita del 27-G

Dijous, 27 gener, 2011

La CNT francesa, mitjançant el seu Secretariat Internacional, vol manifestar avui la seva solidaritat amb les lluites que s'estan portant a terme aquests dies contra la retallada de les pensions i la reforma laboral, decidides pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

A Espanya, a França i pertot arreu a Europa, els capitalistes esgrimeixen el fals argument de la crisi - aquesta mateixa crisi que han provocat ells, per a imposar mesures que són veritables atemptats contra els nostres drets fonamentals.

Treballar més significa en realitat augmentar els seus beneficis i no obtenir un repartiment just de la riquesa, que és l'única solució capaç de garantir-nos a tots i totes la millora de les nostres condicions de vida. A més, tal com hem pogut veure'l durant el passat tardor a França, les poblacions econòmica i socialment en gran dificultat (les dones, els immigrants, les precàries), seran, una vegada més les més afectades per aquesta nova llei. No, no pagarem la seva crisi !

Com a França, aquest projecte de reforma no és esmenable ni negociable: les pensions han de seguir sent un dret universal, accessible i equitable, i no un objecte de consum del que es beneficiaran tota sort d'organismes privats.

Per tot això, vam unir la nostra veu a les vostres justes reivindicacions i us recolzem en aquesta nova jornada de vaga general del 27-G.

Expressem igualment la nostra solidaritat amb els dos companys que han iniciat una vaga de fam a Madrid contra la reforma. Un cop contra un de nosaltres és un cop contra totes!

El Secretariat Internacional de la CNT