CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de suport de la CNT francesa a la jornada de lluita del 27-G

Dijous, 27 gener, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CNT francesa, mitjançant el seu Secretariat Internacional, vol manifestar avui la seva solidaritat amb les lluites que s'estan portant a terme aquests dies contra la retallada de les pensions i la reforma laboral, decidides pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

A Espanya, a França i pertot arreu a Europa, els capitalistes esgrimeixen el fals argument de la crisi - aquesta mateixa crisi que han provocat ells, per a imposar mesures que són veritables atemptats contra els nostres drets fonamentals.

Treballar més significa en realitat augmentar els seus beneficis i no obtenir un repartiment just de la riquesa, que és l'única solució capaç de garantir-nos a tots i totes la millora de les nostres condicions de vida. A més, tal com hem pogut veure'l durant el passat tardor a França, les poblacions econòmica i socialment en gran dificultat (les dones, els immigrants, les precàries), seran, una vegada més les més afectades per aquesta nova llei. No, no pagarem la seva crisi !

Com a França, aquest projecte de reforma no és esmenable ni negociable: les pensions han de seguir sent un dret universal, accessible i equitable, i no un objecte de consum del que es beneficiaran tota sort d'organismes privats.

Per tot això, vam unir la nostra veu a les vostres justes reivindicacions i us recolzem en aquesta nova jornada de vaga general del 27-G.

Expressem igualment la nostra solidaritat amb els dos companys que han iniciat una vaga de fam a Madrid contra la reforma. Un cop contra un de nosaltres és un cop contra totes!

El Secretariat Internacional de la CNT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció