CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat de valoració de la primera setmana de vaga en les contrates i subcontrates de Telefònica

Dimarts, 24 juliol, 2007

Faltant la realització de l'assemblea general el dimecres 25, el comitè de vaga vol avançar una petita valoració del que han estat aquests dies de lluita intensa. Aquesta vaga portada a terme entre el 20 i el 23 de juliol la podem considerar com un èxit, ja que hem aconseguit paralitzar gairebé totalment les centrals de la capital i província com Catalunya, Travessera, Sant Pau, Guipúscoa, Loreto, Arenas, Clot, El Prat, Vilanova, Sitges, Castelldefels, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola i altres en menor mesura, encara que important com Via Augusta i Cerdà, entre altres.

Hem demostrat capacitat d'organització i hem aconseguit que això es noti en el servei. Els piquets informatius han treballat bé i han aconseguit el seu propòsit: transmetre als companys el missatge que la lluita és vital per al nostre futur i que calia parar. Tot just hi ha hagut incidents remarcables a pesar de les provocacions de les empreses: segurates enviats per a l'ocasió, esquirols d'altres províncies, amenaces dels comandaments...Tot això s'ha sabut portar amb tacte, bon humor i valentia.

Ara hem de seguir i no quedar-nos quiets. Anem a redactar una carta i enviar-la a les empreses de contrates per a oferir-los la possibilitat de negociar amb el comitè de vaga, format per companys de contrates i subcontraes. Creiem que és bo fer aquest oferiment. A més, el dimarts 24 a la tarda, hem d'acudir, tal com vam votar en la manifestació del primer dia de vaga, a l'assemblea general que convoquen CCOO-UGT metall en els locals d'UGT (Rambla Santa Mónica, 10, Metre Drassanes L3). Hem d'anar a reclamar que s'uneixin a la nostra lluita, que donin suport aquesta mobilització i que discuteixin amb nosaltres les reivindicacions, en comptes de plantejar-les unilateralment. Volem estar presents també, en la taula de negociació de setembre, ja que pensem que la nostra lluita és la que l'ha propiciat i la que farà que la negociació arribi a bon port. Reclamem també que CCOO i UGT obrin aquestes taules de negociació en tot l'Estat Espanyol, i no només oportunistamente on estem de vaga.

Per a acabar, recordar que la cita més important de totes serà, com de costum, l'assemblea general del dimecres, 25 de juliol, a les 19:30 h a Paral·lel. Aquí hauríem de prendre importants decisions sobre la necessària continuïtat de la lluita.

RECORDA::
- ASSEMBLEA AL LOCAL D'UGT EL DIMARTS 24 A LES 18:30 h. (Rambla Santa Mónica, 10, Metre Drassanes L3).
- ASSEMBLEA GENERAL CONTRATES I SUBCONTRATES DIMECRES 25. (Marqués de Campo Sagrado, 22, central de Paral·lel, L3 Poble Sec)

www.teleafonica.net