CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del Comitè d’empresa de Cubigel davant el reinici d’activitat a la factoria de Sant Quirze del Vallès

Dimarts, 20 març, 2012

COMUNICAT DE PREMSA DEL COMITÈ D'EMPRESA DE CUBIGEL COMPRESSORS SA

Des del comitè d'empresa, volem informar, que la situació actual d'activitat de la companyia, es deu fonamentalment, a tres comandes de diferents clients, que han avançat els diners per a la compra de les matèries primeres. Aquest inici d'activitat, suposa la fabricació d'aproximadament 40000 unitats, i suposa la desafectació progressiva del ERO, de fins al 20% de la plantilla.

També pretenem aclarir, que aquesta fabricació correspon a unes necessitats de caràcter urgent, d'aquests clients, i que a dia d'avui no es pot considerar com un inici normal de l'activitat ja que això dependrà que les gestions amb la Generalitat es resolguin en els pròxims dies, i suposin l'entrada dels 2 milions d'euros compromesos des de fa mesos. L'entrada d'aquests diners ens permetria poder comprar materials per a poder començar a servir progressivament, les comandes que encara existeixen en cartera, així com les noves comandes que no es poden confirmar fins que aquests diners no estigui en l'empresa.

El problema principal que hem sofert últimament, és que el propietari actual AIAC, en lloc d'assumir la responsabilitat sobre la nostra companyia, el nostre mercat i el nostre producte, s'ha dedicat a espoliar-la i al mateix temps s'està interessant a adquirir altres empreses, tant a Catalunya com a Europa, amb la intenció d'enriquir-se amb el seu patrimoni.

Tot l'exposat anteriorment, no dóna solució al problema, ja que depenem en el transcurs dels pròxims mesos, que la Generalitat assumeixi els compromisos adquirits amb els treballadors i que un nou inversor s'interessi per la companyia.

Sant Quirze del Vallès, 19 de Març de 2012.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció