CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del Comitè d’empresa de Metro Barcelona davant l’actitud de la Direcció de TMB

Divendres, 17 febrer, 2012

Des del Comitè d'Empresa de Metro de Barcelona volem manifestar que en cap moment hem desistit a solucionar la situació que ha creat aquesta Direcció de TMB provocant, amb la seva mala gestió i la seva prepotència, que els treballadors votessin en una assemblea el SÍ a la vaga.

Ens estranya que una Direcció irresponsable posi en dubte la responsabilitat dels 8000 treballadors de TMB difonent, a qui vulgui escoltar-la, que els seus representants es neguen al diàleg i en conseqüència a una solució satisfactòria a la problemàtica creada. Ens parla la Direcció d'escoltar la proposta d'un Pla de Viabilitat de la Companyia i des d'aquest Comitè només ens queda fer palès la nostra perplexitat i indignació davant aquesta proposta, per la senzilla raó que són ells els que, amb la seva gestió diària, han provocat la presumpta necessitat d'aquest pla.

Aquests Directius han cobrat per endeutar aquesta Empresa, segons les pròpies paraules del Sr. Alcalde Xavier Trias, i ara pretenen que siguem els treballadors qui els solucionem la papereta. En conseqüència, a aquest Comitè d'Empresa només li ha quedat, a través del seu Comitè de Vaga, exigir la presència, com testimoni i mediador, de l'Autoritat Laboral competent, situació que no s'ha donat el matí del 16 de febrer i sí que es donarà dilluns que ve 20 de febrer. Recordem que hem fet peticions de reunió amb la Direcció i amb els responsables polítics de l'Ajuntament de Barcelona en diverses ocasions, per a no arribar a aquesta convocatòria, i només hem rebut indiferència i ignorància.

La nostra preocupació i responsabilitat no ve per la celebració del Congrés Mundial de Mòbils, que sembla ser l'única preocupació que tenen els polítics en aquesta ciutat. La nostra preocupació i responsabilitat és la que tenim els 365 dies de l'any fent que TMB sigui una empresa de transport ràpid, segur, eficaç i assequible per a tots els ciutadans de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana.

A aquest Comitè d'Empresa, finalment, no li queda més que expressar el seu rebuig davant les informacions i mentides que aboca aquesta Direcció i que troben eco en uns mitjans de comunicació on converteixen a 8000 treballadors responsables, coherents i conseqüents en criminals; i a una Direcció de TMB irresponsable, prepotent i incoherent en respectables i honorables salvadors de la ciutat de Barcelona i el seu erari.

Barcelona, 16 de febrer de 2012

Comitè d'Empresa de Metro de Barcelona

Telf. contacte 650943981 (Angel Gonzalez,) 618651245 (Pere Ramon), 628726313 (Yolanda Garcia)

Attached documents