CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del Comitè d’Empresa de Seat en solidaritat amb els treballadors de Nissan

Dimarts, 25 novembre, 2008

NISSAN, no conforme amb els beneficis acumulats en els últims anys, ara amenaça amb acomiadaments. Volem a través d'aquest comunicat, solidaritzar-nos i donar suport a la plantilla de NISSAN.


A tots els treballadors que en aquests moments s'enfronten a 1680 acomiadaments a NISSAN i molts altres en les empreses auxiliars. La situació és coneguda per tots. Malgrat compromisos, subvencions i promeses la Direcció de NISSAN, no conforme amb els beneficis acumulats en els últims anys, ara amenaça amb acomiadaments. I posa en la corda fluixa el futur de milers de treballadors, el futur de les seves famílies i part del futur industrial d'una societat cada dia mes lligada a les decisions d'unes multinacionals, que solament tenen com objectiu els seus beneficis i els seus comptes de resultats.

Tots som treballadors i tots formem part del mateix col·lectiu, encara que siguem de diferents empreses. És per això que no podem callar davant la salvatge agressió que s'està cometent contra ells, al cap i a la fi contra tots.

Per això des del Comitè d'Empresa de SEAT, cridem a tots els treballadors dels nostres centres de treball a sentir la lluita dels companys de NISSAN com pròpia. Per tant us demanem que en la mesura de les vostres possibilitats doneu suport i participeu en l'accions i manifestacions de NISSAN, exigint com ells que no acceptarem xantatges ni acomiadaments.

TOTS SOM NISSAN, SOLIDARITAT!!

El pròxim dimecres dia 26 de novembre a les 18 a Plaça Catalunya (Barcelona).

Comitè d'Empresa de Seat