CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del CSA Can Vies de Sants: Construïm l’alternativa, defensem els barris!

Divendres, 30 maig, 2014

Davant dels tres últims dies de mobilitzacions, de repressió policial i de diverses informacions aparegudes als mitjans les ultimes hores, Can Vies vol deixar clars els següents punts:

- Sempre hem apostat per construir un model diferent, és el que hem fet al llarg de 17 anys a un edifici que l’Ajuntament està tirant a terra.

- Els esdeveniments que s’estan succeint van més enllà del mateix desallotjament, i són una mostra de rebuig a tots els atacs que estem patint per part del govern i el poder.

- Les manifestacions convocades per Can Vies són expressions reivindicatives que l’actuació policial està convertint en fenòmens de violència. Condemnem enèrgicament el desplegament i actuació policial: les detencions arbitràries, les pallisses i cops, les carregues, intimidacions, identificacions i més violències que estem patint al barri.

- Demanar obrir negociacions mentre segueix l’enderroc de l’edifici -avui han tirat a terra l’emblemàtic torreó- és d’un cinisme infinit.

- En aquest sentit, recordem les exigències que l’Assemblea del Barri de Sants (ABS) va fer publiques ahir i segueixen vigents:

1) Dimissió del regidor del districte, Jordi Martí, i l’alcalde, Xavier Trias.

2) Paralització immediata de l’enderroc

3) Alliberament sense cap tipus de càrrec de totes les detingudes

4) Que s’aturi el desplegament policial que està militaritzant el barri

5) Paralització de tots els desnonaments de qualsevol tipus i la retirada dels processos de desallotjament de la resta de Centres Socials Okupats en perill.

Volem remarcar que hi ha hagut més de 100 ferits a causa de la brutalitat policial, i que s’han obert uns 40 processos penals. Això no quedarà així, no tenim por perquè amb el desallotjament i enderroc del CSA Can Vies han fet vessar el got de la ràbia per tanta injustícia social.

Dit això, recordem la convocatòria feta per a reconstruir l’edifici de Can Vies el proper dissabte. Si tanta bona voluntat té l’Ajuntament, ho torna a tenir molt fàcil: que ens deixí tornar a construir en pau el que ells han destruït amb la violència.

Ens veiem a les cassolades d’avui i divendres i dissabte durant tot el dia. Estigueu atentes a les diferents convocatòries.

Construïm l’alternativa, defensem els barris!

Centre Social Autogestionat Can Vies, Sants, Barcelona

29 de maig de 2014

Aquest dissabte 31 de maig convoquem:

- 10:00h Convocatòria a Plaça Pelleria (Can Batlló) per anar a Reconstruir Can Vies

-18:00h Convocatoria columnes als barris per anar totes cap a la manifestació de les 19:00h a Plaça Universitat en resposta a totes les agresions que estem patint.

#EfecteCanVies

http://canvies.barrisants.org/