CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

COMUNICAT DEL PRIMER DIA DE VAGA DE TREBALLADORS/ES DE CONTRATES, SUBCONTRATES I AUTÒNOMS DE TELEFÒNICA

Dissabte, 21 juliol, 2007

El divendres 20 de juliol, ha transcorregut el primer dia de vaga indefinida de divendres a dilluns que convoca l'Assamblea de Treballadors/es de Contrates, Subcontrates i Autònoms de Telefònica. Es calcula que el servei d'atenció a avaries i instal·lacions de línies telefòniques i ADSL ha resultat afectat en un 50% en la província de Barcelona i un 80% en la capital.

S'ha aconseguit una fita important. Per primera vegada, s'ha fet vaga coordinada entre diferents empreses contractistes i subcontractistes. Això obre moltes expectatives d'augment de participació de la plantilla, que ha hagut de vèncer les amenaces, els xantatges i la desinformació constants per part del conglomerat format per Telefònica i les Empreses Contractistes.

Queden tres dies de vaga d'aquest primer lliurament. No hi ha previst cap acte públic més per part dels treballadors a excepció dels piquets informatius de dilluns i l'assemblea posterior que tindrà lloc als 18:30 de la tarda del mateix dia en Marquès de Campo Sagrado 22. Metro Paral·lel. L3.

Ànim amb els piquets informatius el dilluns de nou!!!

contractesisubcontractes@yahoo.es
www.teleafonica.net