CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

COMUNICAT DEL PRIMER DIA DE VAGA DE TREBALLADORS/ES DE CONTRATES, SUBCONTRATES I AUTÒNOMS DE TELEFÒNICA

Dissabte, 21 juliol, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El divendres 20 de juliol, ha transcorregut el primer dia de vaga indefinida de divendres a dilluns que convoca l'Assamblea de Treballadors/es de Contrates, Subcontrates i Autònoms de Telefònica. Es calcula que el servei d'atenció a avaries i instal·lacions de línies telefòniques i ADSL ha resultat afectat en un 50% en la província de Barcelona i un 80% en la capital.

S'ha aconseguit una fita important. Per primera vegada, s'ha fet vaga coordinada entre diferents empreses contractistes i subcontractistes. Això obre moltes expectatives d'augment de participació de la plantilla, que ha hagut de vèncer les amenaces, els xantatges i la desinformació constants per part del conglomerat format per Telefònica i les Empreses Contractistes.

Queden tres dies de vaga d'aquest primer lliurament. No hi ha previst cap acte públic més per part dels treballadors a excepció dels piquets informatius de dilluns i l'assemblea posterior que tindrà lloc als 18:30 de la tarda del mateix dia en Marquès de Campo Sagrado 22. Metro Paral·lel. L3.

Ànim amb els piquets informatius el dilluns de nou!!!

contractesisubcontractes@yahoo.es
www.teleafonica.net

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print