CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT a propòsit de la vaga del 8 de juny: “Per a CGT, la Vaga General és la resposta necessària”

Dissabte, 29 maig, 2010

Cartell 1

Per a la CGT, la Vaga General és la resposta sindical que correspon a la situació de crisi a la qual està sent sotmesa la classe treballadora i les classes populars d'aquest país.

Són tots els treballadors i treballadores, del sector privat i del sector públic, els milions de desocupats, els pensionistes, la joventut, les persones depenents, les precàries, excloses, autòctones o immigrants, són les classes populars qui estem sofrint l'agressió dels mercats, del capital.

Per tant, ha de ser tota la societat qui es mobilitzi en una Vaga General en defensa dels seus drets, en contra de les retallades laborals i socials, en contra de les mesures d'ajustament del govern que roben la butxaca dels més pobres per a engrossir els beneficis de la banca, de la patronal.

CGT treballa perquè la convocatòria de la Vaga General sigui una realitat i ho sigui ja, en el mes de juny. Per a això, ha remès cartes i mantindrà reunions amb les organitzacions sindicals majoritàries instant-los que defensin els interessos de les treballadores i treballadors, que no signin cap Reforma Laboral que torni lesionar més els nostres drets i que procedim a la convocatòria d'una Vaga General que canviïn el rumb de la política antisocial del govern.

Com mesura de mobilització cap a la convocatòria d'aquesta Vaga General, CGT convoca VAGA DEL SECTOR PÚBLIC i UNA JORNADA DE LLUITA el 8 de JUNY en la qual tots la i els treballadors del sector públic puguin rebutjar les mesures d'ajustament brutal que aquest govern ha adoptat perquè tornin a ser els més febles qui paguin el balafiament, l'egoisme, els enormes beneficis de la banca i els especuladors.

Vaga i Jornada de Lluita perquè tots els treballadors, pensionistes, desocupats, joventut, estudiantes, moviments socials, veïnals, es mobilitzin i participin en totes les manifestacions, concentracions i actes públics que s'organitzaran al llarg de tot el país per a mostrar la solidaritat entre tota la classe treballadora del sector públic i privat i la societat en el seu conjunt i es clami per la convocatòria de la Vaga General.

Secretariat Permanent Comitè Confederal CGT

>>> Us podeu descarregar els dos models de cartells anant a:

http://cgt.org.es/IMG/pdf/ok_H_AP_def_cat-2.pdf

http://cgt.org.es/IMG/pdf/ok_H_AP_Lucha_negro_def_cat.pdf