CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del SFF-CGT sobre les mesures jurídiques a emprendre davant l’aplicació del RDL 20/2012 a Renfe i Adif

Dimecres, 16 gener, 2013

APLICACIÓ DEL RDL 20/2012 SUPRESSIÓ DE LA PAGA EXTRA DE DESEMBRE I NOUS ABONAMENTS PER PROCESSOS D'INCAPACITAT TEMPORAL

Els Secretaris Generals dels Sindicats representats en els Comitès Generals de Renfe i Adif es van reunir el passat 11 de gener i, entre altres temes referents al model de futur del ferrocarril, es va tractar d'acordar l'actuació unitària a desenvolupar per l'aplicació del RDL 20/2012.

Aquesta aplicació ha suposat la supressió de la paga extra de desembre de 2012 o el descompte de la catorzeava part del sou per als treballadors que no perceben aquest concepte salarial, a més, de l'aplicació d'un nou model de càlcul per a l'abonament de quantitats per processos d'Incapacitat Temporal, que redueix significativament els percentatges a percebre.

Pel que fa a la supressió de la paga extra de desembre de 2012 s'ha acordat que els lletrats dels diferents sindicats es reuneixin aquesta setmana per a acordar les actuacions jurídiques a realitzar, pel que es concretaran les accions des de la unitat sindical.

Pel que fa al nou càlcul per a l'abonament per processos d'incapacitat temporal, CGT entén que també és necessari interposar les accions jurídiques oportunes de forma unitària, des de les organitzacions que componem els Comitès Generals de Renfe i Adif. Creiem que segueix sent necessària la unitat d'acció per a concretar les accions jurídiques oportunes davant aquestes agressions.

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció