CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del Sindicat de Sanitat de la Federació Intercomarcal CGT Tarragona en referència a l’últim acord signat a la Xarxa Santa Tecla

Dimecres, 11 març, 2015

Comunicat Sindicat de Sanitat de la Federació Intercomarcal de Tarragona de CGT en referència a l'últim acord signat a la Xarxa Santa Tecla

El passat dia 9 de març, l'empresa arribava a un acord amb els sindicats CCOO, UGT, Metges de Catalunya i SATSE a esquena dels treballadors. Aquest acord suposa perpetuar les retallades que pateixen els treballadors de la Xarxa Santa Tecla des de 2010, materialitzats mediantes pactes signats pels sindicats presents en el Comitè d'Empresa a excepció de CGT o a través de l'article 41 de l'Estatut dels Treballadors.

El 9 de febrer de 2015 el Consell de Direcció del Catsalut afirma que es preveu un augment de les tarifes en la sanitat concertada (a la qual pertany la Xarxa Santa Tecla) d'un 3.6%. No obstant la direcció de la Xarxa continua utilitzant el xantatge per obligar els treballadors a triar entre rebaixar salaris, renunciar a drets o mantenir el lloc de treball.

És d'aquesta manera que la poderosa Xarxa Santa Tecla, que cada dia creix en poder en la sanitat pública catalana, amaga que té als seus treballadors com els grans accionistes a través del continu retrocés que els ve sotmetent.

Des del Sindicat de la Sanitat de la Federació Intercomarcal de Tarragona de CGT denunciem la política de coacció del Sr. Adserà i la submissió dels sindicats del sistema.

Sindicat de Sanitat de la Federació Intercomarcal de Tarragona de CGT

Tarragona, a 12 de març del 2015

Més informació:

- TWITTER CGT HOSPITAL SANTA TECLA
Emili 671 30 48 70
Sergi 639 26 39 98