CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del sindicat Solidaires des de França contra les mesures aprovades pel govern espanyol

Dilluns, 16 juliol, 2012

Des de la Unió sindical Solidaires, de França, expressem la nostra més ferma condemna al nou Pla Rajoy que, buscant estalviar 65 mil milions d'euros de la despesa pública, altra vegada ho fa enterament a costa de la classe treballadora que no va causar la crisi.

A més de l'augment de l'IVA, que sempre colpeja més als ingressos més modests, el que està fent aquest pla és la destrucció sistemàtica de totes la conquestes socials del postfranquisme, tant a nivell de prestacions (indemnització d'atur, pla de dependència, salaris de funcionaris…) com de drets laborals.

Rajoy va indicar que la seva meta és assemblar la gestió del sector públic a la del privat: clar, queda demostrat que els bancs són un model d'eficiència! O no?

La brutalitat amb que es va tractar a la Marxa negra dels miners també mostra que la política de Rajoy apunta a una tornada a la dictadura en benefici del capital.

Des de la Unió sindical Solidaires, saludem la resistència dels pobles de l'Estat espanyol i els manifestem la nostra total solidaritat, especialment als sindicats independents i de base.

Ja n'hi ha prou! El capital va causar la crisi, a ell li toca pagar-la.

Annick Coupé, portaveu de la Unió sindical Solidaires (França)

Paris, 13 juliol 2012

Attached documents