CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del SP de la CGT del Baix Llobregat sobre els fets ocorreguts ahir a Cornellà de Llobregat

Dimarts, 21 agost, 2018

Després dels fets esdevinguts a Cornellà de Llobregat ahir, volem expressar el següent.

Analitzades les dades de què disposem, donada la poca transparència a la qual ens tenen acostumats les administracions, especialment pel que fa a operacions policials, no podem fer res més que posar en dubte la versió difosa pels mitjans de comunicació, que actuen com a portaveus del sistema sense qüestionar gens ni mica el relat dels Mossos d'Esquadra.

Condemnem així mateix l'aura de heroïcitat atribuïda a la policia catalana, disfressats pels mitjans afins com els nous "gudaris" que ens portaran a una societat millor, i que els permeten actuar amb total impunitat encara que la seva "negligència" causi víctimes mortals, com ha passat ja en diverses ocasions per tot el país.

Exigim a l'Ajuntament de Cornellà que exerceixi tota la pressió de la que disposi per aclarir la mort a mans de la policia d'un ciutadà del poble i que no s'acontenti amb la inversemblant i simplista versió de l'atemptat terrorista. Així com més informació a la ciutadania per evitar brots racistes provocats per una errònia o interessada informació.

Demanem també al poble cornellanenc que sigui selectiu i exigent amb la informació rebuda evitant la contaminació dels mitjans i grups interessats en trencar la convivència, i reclamar a les diferents administracions tota la veritat del que ha passat i la depuració de responsabilitats si fos necessari.

No podem tolerar més morts a les comissaries ni les actuacions violentes per part d'uniformats que, pel simple fet de ser-ho, surten amb total impunitat.

S.P. de la Federació Comarcal C.G.T. Baix Llobregat
21 d'agost de 2018