CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat del SP de la CGT del Baix Llobregat sobre els fets ocorreguts ahir a Cornellà de Llobregat

Dimarts, 21 agost, 2018
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Després dels fets esdevinguts a Cornellà de Llobregat ahir, volem expressar el següent.

Analitzades les dades de què disposem, donada la poca transparència a la qual ens tenen acostumats les administracions, especialment pel que fa a operacions policials, no podem fer res més que posar en dubte la versió difosa pels mitjans de comunicació, que actuen com a portaveus del sistema sense qüestionar gens ni mica el relat dels Mossos d'Esquadra.

Condemnem així mateix l'aura de heroïcitat atribuïda a la policia catalana, disfressats pels mitjans afins com els nous "gudaris" que ens portaran a una societat millor, i que els permeten actuar amb total impunitat encara que la seva "negligència" causi víctimes mortals, com ha passat ja en diverses ocasions per tot el país.

Exigim a l'Ajuntament de Cornellà que exerceixi tota la pressió de la que disposi per aclarir la mort a mans de la policia d'un ciutadà del poble i que no s'acontenti amb la inversemblant i simplista versió de l'atemptat terrorista. Així com més informació a la ciutadania per evitar brots racistes provocats per una errònia o interessada informació.

Demanem també al poble cornellanenc que sigui selectiu i exigent amb la informació rebuda evitant la contaminació dels mitjans i grups interessats en trencar la convivència, i reclamar a les diferents administracions tota la veritat del que ha passat i la depuració de responsabilitats si fos necessari.

No podem tolerar més morts a les comissaries ni les actuacions violentes per part d'uniformats que, pel simple fet de ser-ho, surten amb total impunitat.

S.P. de la Federació Comarcal C.G.T. Baix Llobregat
21 d'agost de 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print